Hogyan jellemeznéd a babád iránt kialakult érzelmeidet?
Figyelt kérdés
nem jó szó rá a szerelem,mert az ugye a férjemé-de én még mindig olyan rajongással,megkönnyezve nézek a "nagyfiamra"
és ti? nem érzékenyültök el?
2009. jún. 16. 12:49
1/7 anonim válasza:
Én úgy jellemezném, hogy már tudom, miért élek.
Hogy ŐT szeressem.
2/7 anonim válasza:
A döntés meghozatala, hogy anyává válj, semmihez nem mérhető:
Örök időre vállalod, hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki fölött.
3/7 anonim válasza:
Szeretem minden nap egyre jobban.
4/7 A kérdező kommentje:
jaj de szépeket irtatok
méééééééééég...
csak megint megkönnyezem....
2009. jún. 16. 13:46
5/7 anonim válasza:
nekem csak az Isten szó jutt az eszembe róla ,pedig nem járok templomba , Isten-nek becézem gyerre te isteni isten .Ilyen hülyességeket mondok pegig ez a második gyerrek. A nagyra meg felnézek ,és csodálom,büszkességem mert olyan jó természetü .
6/7 anonim válasza:
nekem mindig olyan érzésem van, mintha túlcsordúlna a szívem.....
7/7 anonim válasza:
"Egy kisbaba erősíti a szerelmet,megrövidíti a napokat,meghosszabítja az éjszakákat,zsugorítja a bankszámlát, boldogabbá teszi az otthont,viseltebbé a ruhákat,elfelejteti a múltat és érdemessé teszi a jövőt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!