Ha kengyelt kell a babára tenni a csípője miatt, azt látnám itthon én is, hogy nagy a baj? Dr. Nő mondta, hogy kicsit még kötött, de abból nem lesz kengyel ugye? Vagy azt csak laza csípőnél adják? Mi a különbség a laza és a kötött között?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:21
1/4 anonim válasza:
nem hiszem, hogy látnád, nekem ficamom volt és a szuleim semmit sem láttak, bár még pici voltam, nem írod,hogy mekkora a baba- mondjuk ha már járni kellene bizti észreveszed- és nekem is volt kengyel bár mint irtam, két oldali ficamom volt és az egyik csipom nem is volt kifejlodve. így nalám mutétek sorozata volt. Remélem nem lesz baj, szorítok!
2/4 A kérdező kommentje:
3 hónapos! kötött csípővel születtünk,és terpeszpelust hordunk,és a gyerekorvos mondta,hogy már javult,és már nem annyira kötött. csak félek,hogy kengyelt fogunk kapni.
2009. jún. 16. 11:29
3/4 anonim válasza:
Ha javult, akkor már abból nem lesz kengyel.Mi is visszavittük 3 hósan, javult a csípője, és 6 hós koráig kell még a terpeszpelus. Jövő héten megyünk vissza, remélem már az sem kell.
5,5 hós babás
4/4 anonim válasza:
Kislányomnak is kötött volt a bal oldala. 3 hós koráig terpeszpelus volt. Én is megnézettem a háziorvossal is ő is azt mondta, hogy szerinte már jobb. Visszavittem a kontrollra és sajnos mégis kellett a kengyel.6 hós koráig éjjel nappal kellett, utána még 6 hétig éjszakára. Teljesen rendbe jött,most 9 hós.Mászik, feláll, kapaszkodva totyog. De remélem nektek nem fog kelleni. De ha mégis ne aggódj. Nekünk szülőknek rossz csak látni, őket nem nagyon zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!