Fogzás miatt nem eszik?
Figyelt kérdés
5 hónapos lányunk két hete nem fogadja el a tápszert cumisüvegből.Inni iszik szépen,az evős cumisüveg ugyanaz mint az ivós.Éppen csak annyit eszeget hogy éhen ne haljon.A fogínye alul be van dagadva régóta,doktornő szerint lassan kibújik a fogacska.Kanállal nagy nehezen elfogadja a sinlacot gyümölcsöt.2012. ápr. 2. 08:40
1/6 anonim válasza:
Nálunk pont a fogzás miatt nem kanalaz. Fáj neki ahogy hozzáér a kanál az ínyéhez. Egyébként szerintem lehet a bolond idő miatt is ,hogy nem olyan az étvágya. Szerintem mielőtt pánikba esel várj még 1-2 hetet.
2/6 anonim válasza:
Igen a fogzás is bejátszhat meg a hülye idő is!Az én 23 hósom is alig eszik 2 napja!
Én ilyenkor soha nem esem pánikba hisz éhen halni nem fog!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok,ti legalább megnyugtattok.Láthatóan semmi baja,de mégis azt mondja a doki hogy gasztroenterológiára vigyem el.Pedig vidám,nevetgél csak a kaja a mumus.
2012. ápr. 2. 11:02
4/6 anonim válasza:
Atya gatya!!!! ekkora gyereket gasztro orvoshoz??? Normális az az ember? A helyedben én nem vinném. Várj vele,nem lesz gond.Mi is szenvedünk,de mondom nálunk a kanalazás nem jön be :(
Nem fog éhen halni nyugi. Amég jókedvű mozgékony addig nincs gond!!!
5/6 anonim válasza:
Az én lánykám 9 hód, 2 hétig csak a tápszert fogadta el,semmi főzi,vagy gyümi! Csak a tejpép,és ami édes,mert a zöldségek szerintem csípik az ínyét,és a kanál is bántja. Nagyon behelyezkedtem a fogacskák,de még nem törtek át. Szakaszosan jönnek nálunk,mert most egy hete megint eszik rendesen mindent. A következő ilyen "nem eszem" hullámra nálunk már fogak lesznek! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát július 6-ra kaptuk időpontot.Addigra szerintem kutya baja sem lesz már,de ez most ijesztő.Főleg így hogy első baba és tanácsadóim sincsenek nagyon.Mondjuk azt mondták hogy arra figyeljek hogy legalább igyon,az megy szerencsére.
2012. ápr. 2. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!