Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babák anyukái!...

5 hónapos babák anyukái! Milyen a babátok?

Figyelt kérdés
Úgy értem: miket tud, hozzátápláljátok-e már, milyen egy napotok, mit játszotok, átalussza e az éjszakát?
2012. ápr. 2. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

10-én lesz 5 hónapos, tehát még 1 bő hét de azért válaszolok.

Nem forog. Viszont mosolyog, nevet, és nyújtja a karját ha azt akarja hogy vegyem fel, vagy ha én nyújtom a karom, hogy felveszem.

Nem táplálom hozzá. Anyatejes baba, és párszor próbáltam már, de mindig kihányta az almapürét, így még várunk. Nem vagyunk elkésve.

Kukucsosat szoktunk játszani, meg a kezem szoktam neki tartani mert imádja az ujjaimat markolászni és nézegetni. Esetleg hóc-hóc katona a térdemen, vagy fogom a 2 kezét, összeütögetem a tenyereit és mondom, hogy süti-süti mamának, papának...

A napjaink változatosak, van hogy hangját se hallom (ez a ritka) vagy hogy egész nap nyekereg. Fránya fogacska.

Az éjszakát nem alussza át, és nem az éhség miatt kel, mert sokszor nem is eszik. Talán ez is a fogzás miatt lehet.

2012. ápr. 2. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 10.én lesz 5 hónapos! :) Hátról hasra fordul szinte mindig,hasról hátra csak ritkán. Gügyög egész nap,bár mostanában inkább nyekereg,mint egy talicska... :) Mosolygós,vidám gyerek,nem sírós,viszont nagyon huncut!! :) Velem szokott főzni,mindig érdekli,hogy mi zajlik körülötte... Imád kint lenni az udvaron,úgyhogy örülnék ha ez a szél nem fújna ennyire... 2 hete 3 óránként kel éjjel,de ő sem azért,hogy egyen... Neki is a foga... Pár napja felfedezte az arcom,azt simizi... Mi is játszunk kukucskálóst,meg lovacskásat a térdemen. Nappal kb. 2 órát alszik... Azt is több részletben.. Anyatejes,nemrég kezdtem neki adni püréket és nincs velük baja.. A cici azért az első számú neki..Igazi pasi!
2012. ápr. 2. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

4-én lesz 5 hónapos a kisfiam. :)

Forog minden irányba, kúszik, már elkezdett mászni is, mindent megfog és a szájába vesz, a cumit már magának rakosgatja ki-be, ha nincs tele a cumisüveg akkor már képes magának tartani, átalussza az éjszakákat. :)Sajnos tápszeres, úgyhogy két hete már megy a kóstoltatás.

Egész nap gőgicsél, sikongat, nevet mindenre. Nagyon aktív és érdeklődő, bár most kicsit nyűgös mert alul már kijött két foga és most jön a felső is.

A tiéd milyen kedves kérdező? :)

2012. ápr. 2. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom már 6 hós, de leírom nálunk hogy volt.

Ennyi idősen hátáról hasára fordult, ha volt hozzá kedve. Vissza nem nagyon. Gagyog, arcokat "simogatja" (inkább markolássza), 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakákat, nap közben 2x alszik kb 3 órát, kukucskálósat játszunk, ill a játszószőnyegen hempereg. (Sokat segített a forgolódásban, 1 hónap alatt úgy belejött a forgásba, hogy gurulva közlekedik a szobában.) 4 hós kora óta hozzátáplálom, szereti a bébiételeket, tejpépeket, szóval ezzel nincs gond. (Egyedül a zöldségeseket nem ette meg 5 hósan, de most már azt is szívesen eszi.)

2012. ápr. 2. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Márkó kis "dumagép" vigyorgó, az arcunkat szétszedi:) nem forgolódik még, mert terpeszpelusa van:( ( szerdától remélem nem kell) mindent megkaparint ami körülötte van és tömi a szájába:) szereti az újságokat gyűrögetni, szakítani:) már eszik almát, őszibarit, répát most kóstolja, krumplit és sütőköt. Anyatejes. éjszaka felkel 2szer enni, ha nincs front vagy szél mert akkor óránként is felkel:( nappal sétaközben akár 4órát is alszik.
2012. ápr. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!