Az esti tejecsket (tapszer) megihatja reggel 1 eves babam vagy reggelre megsavanyodik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 21:09
1/5 anonim válasza:
Ha az este megmaradt tápira gondolsz, hogy reggel odaadnád neki, akkor szerintem ne add oda!én újat csinálnék biztos.tudom nagyon drága ráadásul nekünk HA-s kell,de mindig frisset szerintem.ha egy órán belül kéri még odaadom, de később már nem.
2/5 anonim válasza:
muszáj mindig nyelvtanárt játszani?
had irja már ahogy akarja,érthető a kérdés
Kérdező: megihatja persze,de tedd hűtőbe.
Ha kinnfelejtődik éjjelre,akkor ne add oda,az már romlott
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondták a tápszer 2 órág áll el. Reggel frisset kell készítened.
4/5 anonim válasza:
Kérdező!
Inkább készits frisset,azon nem múlik semmi szerintem!
5/5 anonim válasza:
Szegény, sajnálom, hogy így lehurrogtak, ne haragudj!
Az este megmaradt tápszert én már nem adtam oda a kisfiamnak. De ha napközben, két etetés között maradt 50 ml-nél több, akkor 2-3 órán belül még odaadtam neki. Azalatt nem ment tönkre szobahőmérsékleten.
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!