Normális, hogy a kisbabám állandóan pukizik?
Figyelt kérdés
Születése óta, most 2 és fél hónapos. Nem fáj semmije.2008. ápr. 15. 14:37
1/8 anonim válasza:
Az én babám is sokat csinálja, ő 3 hetes.
Szerintem teljesen normális.Akkor lenne gond,hogyha nem pukizna,mert akkor fájna a pocija.
Nyugodj meg ez így normális.
2/8 anonim válasza:
még csak a pocimban van a babám, de úgy gondolom az jó, ha pukizik.hisz nekünk felnőtteknek is az okoz gondot, ha se puki se " pá " :D
3/8 anonim válasza:
Én még csak babára várok, de a keresztfiam is ilyen volt, szinte abba sem hagyta! A pocakja akkor fájt, ha nem sikerült neki a puki! Szerintem, jobb ha kijön! Pár hónaposan abbahagyta!
4/8 anonim válasza:
Sztem is jó,így legalább nem fáj a hasa,és nem szenved.Jó a bélműködése.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó:) Köszi lányok!
2008. ápr. 15. 15:24
6/8 anonim válasza:
ÖRÜLJ NEKI AKKOR LEGALÁBB NEM LESZ HASFÁJÓS!!!!!!!Ez a jó ha mennek a szelek rendesen.
7/8 anonim válasza:
Az en babam is sokat pukizik, es amig nem jon ki van hogy sir meg latszik rajtaa hogy kinlodik, es miutan sikerul neki mindig elmosolyodik es megnyugszik, ugyhogy biztos jo.
8/8 bendzso válasza:
csatlakozom, még jó,h jön a puki, valahol ki kell jönnie a levegőnek :0) vagy fönt vagy lent, a ti esetetekben lent :0)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!