Ajánlanátok gyermek gasztroenterológiai magánrendelést?
3270.nel született, a legkisebb súlya 3090 volt. Most 5900 gr. 3 hétig jól szopizott, utána kezdődött ez az egész.
A professional oldala itt van: [link]
A doki a Heim Pálban és a Budai gykh-ban is dolgozik. Már másnapra adtak időpontot, azt hiszem 8000 ft volt a vizsgálat. A doktornő kikérdezett, megvizsgálta a kislányom hasát és rámondta, hogy szerinte neki ilyen kevés az igénye, nyugodjak bele ebbe. Szerinte ha egy gyerek hízik és alszik is, akkor nincs baja. A mi gyerekdokint is így gondolja, ezért sem küld sehová. Az már nem érdekel senkit, hogy a gyerek azért eszik ennyit, mert sűrűn próbálok neki adni tejet. Ha nem adok, akkor elvan 5-6 órát is kaja nélkül. Szerintem nem normális, hogy 20 mili után tekereg, nem kell neki több.
Próbáld meg elvinni, szerintem a doki érti a dolgát és kedves is volt. Én még ezt a Rózsakertet is megnézném, de az említett dokit nem találtam. :(
Nagyon kíváncsi leszek, nálatok kiderül-e valami. Te legalább annyival előbbre vagy, hogy vér s hormonvizsgálat volt, minket sehova nem küldtek. :S
Bocs, hogy ennyit írogatok... elolvastam ezt a Veres dokit, nekem nagyon szimpi és pont a táplálási problémák az egyik területe. Szerintem megnézzük. Köszi, hogy kiírtad a kérdést, nekem is hasznosak a válszok.
Jobbulást neketek és kitartást, hátha a hozzátáplálás megoldja a gondot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!