Ajánlanátok gyermek gasztroenterológiai magánrendelést?
Ajánlani nem tudok, de a Coral szakorvosi centrumba semmiképp ne menjetek, mert mi ott nagyon megjártuk a fiatal dokinővel.
Semmivel nem nyújt többet egy sztk-s rendelésnél és a stílusa is ezzel egyenértékű.
Egy másikkal sem vagyok elégedett, ez a gyermek gyógyulda, szóval jó szívvel senkit nem tudok ajánlani, pedig az ember azt hinné, hogy a magánok jók és rendesek, hát nagyon nem...
4 kilo felett 120-szal kell szorozni, vagyis ha 600-at eszik, az boven jo.
Az en lanyom 3 honapos, most 6 kilo, de o20 mili utan tekereg, kikopi az uveget, nem kell tobb. Ezt jatszuk masfel oran at, mialatt megeszi a max. 100 milit. Egyszeruen tiszta ideg vagyok mar miatta. O is 600-650' milit eszik naponta, emellett jo a kedve,hizik is. Gasztro doki szerint ennyi az igenye. De ha nem probalkoznank sokszor etetni, akkor akar 5-6 oran at nem enne. Szerintem ez nem normalis. A gyerekdokinat addig nem erdekli, mig hizik, a gasztro szerint kisetku, adjak neki vizet. Hat jo, most itt tartok, de en is vinnem meg szivemszerint valahova...
neked mennyivel született?
Van hogy 600-at sem eszik meg. Néha 2 óra egy etetés, mondjuk ez azért ritka.
Ez a professional, gasztro magánrendelő? Kerestem neten, de nem sok infót találtam. Rendesek voltak? Mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!