Minden férfi undorodik a pelenkázástól?
Figyelt kérdés
A páromat nem tudom rávenni hogy néha ő is pelenkázzon. Azt mondja rosszul van a gyerek kaki szagától. Mintha én szeretném. Már többször látta hogy csinálom, de amint meglátja a kakit vagy megérzi a szagát, már porzik ki a szobából. Ez vajon általános, és csak én erőltetem?2009. jún. 15. 15:51
11/16 anonim válasza:
Szerintem az én férjem simán elviselné h a gyerek egész nap ugyanabban a pelusban van, csak neki ne kelljen hozzányúlni. Kicsit irigylem azokat akiknél ez másképp van :(
13/16 anonim válasza:
Az én férjem is természetesnek veszi a peluscserét, még akkor is ha kakis :-)
14/16 anonim válasza:
Az én férjem öklendezik amikor kaki van a pelusban. Amikor egyszer megpróbálta a pisis pelust kicserélni, lefele húzta le a kislányunkról a body-t! No comment. Inkább megcsinálom magam. Egyébként minden másban nagyon ügyes!
15/16 anonim válasza:
szia!Idézek a páromtól: (hangosan felolvastam a kérdést )
"ÉÉÉÉn?Dehogyis! :) "
Tényleg nem,valahogy természetes,hogy ő is cseréli a pelust.Sőt amikor napokig nem kakilt a kisfiunk,mindent megtett az eredmény érdekében....Jól sikerült a próbálkozás,mert a kaki a szőnyegen (is) landolt,párom pedig beletapicskolt és szétcipelte az egész szobában,mire észre vettük! :)
Jó poén volt,egész este ezen vigyorogtunk!
16/16 anonim válasza:
Ha egyébként minden más dologban segítőkészen áll a párod a gyerekneveléshez, akkor ne csinálj belőle gondot! Az én férjem imádja a kisfiunkat, rengeteg dolgot megcsinál a ház körül is és a gyerekkel kapcsolatban (a takarítástól a fürdetésig), de pelenkázni még soha nem pelenkázott, teljesen rosszul van a szagától és a látványtól. A kisfiunk már 14 hónapos, időnként üldöztem volna a férjemet a pelenkázással, de rájöttem, hogy nincs értelme. Amúgy minden téren egy csodálatos férj és apuka, akkor meg minek bántsam egyetlen ilyen dolog miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!