Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik nem tudják...

Anyukák, akik nem tudják megvenni a Liberot, milyen pelenkát vesztek babátoknak? Meg vagytok elégedve vele?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 13:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne ez a 4es tescos pelus, mármint az ára:)... mi sparos prettybabyset használunk, és dettó mint a libero:)
2012. márc. 30. 19:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Eddig a Dm-es pelenkákat próbáltam. De mivel ennyire dicséritek a tescos pelust, lehet kipróbálom. Hogy van a méretezése és milyen kiszerelésű? Liberobol az 5-ös jó.
2012. márc. 30. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi a pampers sleep&play-t vesszük, most a rossmanban akciós, és így a 3-asnak 31 ft/db -ra jön ki az ára (ha jól emlékszem). Nálunk nagyon bevált!
2012. márc. 30. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok ismét. Most éppen akciós a kisebb kiszerelésű pelus csomag, azt hiszem 1790-ért vettem, és 34 darabos. A nagyobb kiszerelésű szintén a 4-esből 50 db talán, és 3.100 Ft. De az is akciós lesz, most 2.500 ft, talán éppen holnaptól.

Közben megtaláltam a linket is:

[link]

2012. márc. 30. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:

A kórházi napokra vettem 1-es Liberot (2-4 kg) majdnem kicsi volt XD

Személy szerint az Aldiban veszem a pelenkát Mylove a márkája.Nagyon jó pelus,meg vagyok elégedve vele 100%-ban.

2012. ápr. 2. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Bella háppy-t szoktam venni, az 5-ös méret akciósan 37 ft körül jön ki valahogy (+- 2 ft, de 40 alatt), általában az auchanban vagy tesco-ban ha van akció, akkor betárazok belőle. Jobban szeretem, mint a zöld tesco-sat, mert ugyanannyit bír de vékonyabb és puhább/hajlékonyabb. Ráadásul a lányom akárhányszor próbáltuk a tesco-sat, mindig kipattogott tőle, a háppy-tól nem. A fiam bírta a tesco-sat is, nála nem volt irritáció-gond.
2012. ápr. 2. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Én csak éjszakára használom a Liberot, mert simán kibír 12-13 órát is, viszont nappalra olcsóbbat használunk. Vagy a Mülleres saját márkásat vagy a DM-es sajátmárkásat (babylove). A DM-ben 25%-os termék + 15%-os végösszeg kuponnal vesszük a pelenkát, így elég jó áron van.

Nem mindegy az árak összehasonlításánál, hogy melyik méretet kell venni. Minél nagyobb ugye, annál drágábbra jön ki 1 db. Nálunk 4-es kell most, a 3-as olcsóbb volt.

Pampers sárga, Pampers kék, Huggies, Babydream - ezek nekünk nagyon nem jöttek be. A fehér Pampers jó, de az a legdrágább, azt azért nem veszek. A Tescosból egyszer vettem a 2-esből, és nekünk az nem jött be, bevallom, azóta én nem próbálkoztam vele újra.

2012. ápr. 2. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát én mosom a pelenkát, de eldobósból megveszem a libero bugyi pelust. Szerintem az egy csoda.

Amit még szoktam venni az a wianna pelenka, az is jó.

Ha csak liberót használtam volna eddig akkor biztos 200 e fölött lennék. Hozzáteszem így is a közelében lehetek a sok mosással, de a következő gyerek már szinte ingyen lesz.

2012. ápr. 3. 04:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó hogy érted hogy a következő gyerek szinte ingyen lesz? Neki is kell majd pelenka vagy mosni .
2012. ápr. 3. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát a 30000-50000 ezer (mosás meg utazáshoz eldobós) azért a 2-300000-hoz képest lópikula. Elég nagy készletem van ami még több gyereket is kiszolgál.

Elég a legolcsóbb mosószerrel mosni és öblítőnek elég az ecet. Szóval ez a része annyira nem megterhelő. Egy éves koráig 40 fokon mostam, újszülöttként meg csak öblítettem.

És sose spóroltam a pelenkacserén, nem kellett számolgatni akciót keresni...

2012. ápr. 4. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!