Anyukák, akik nem tudják megvenni a Liberot, milyen pelenkát vesztek babátoknak? Meg vagytok elégedve vele?
9-es vagyok ismét. Most éppen akciós a kisebb kiszerelésű pelus csomag, azt hiszem 1790-ért vettem, és 34 darabos. A nagyobb kiszerelésű szintén a 4-esből 50 db talán, és 3.100 Ft. De az is akciós lesz, most 2.500 ft, talán éppen holnaptól.
Közben megtaláltam a linket is:
A kórházi napokra vettem 1-es Liberot (2-4 kg) majdnem kicsi volt XD
Személy szerint az Aldiban veszem a pelenkát Mylove a márkája.Nagyon jó pelus,meg vagyok elégedve vele 100%-ban.
Én csak éjszakára használom a Liberot, mert simán kibír 12-13 órát is, viszont nappalra olcsóbbat használunk. Vagy a Mülleres saját márkásat vagy a DM-es sajátmárkásat (babylove). A DM-ben 25%-os termék + 15%-os végösszeg kuponnal vesszük a pelenkát, így elég jó áron van.
Nem mindegy az árak összehasonlításánál, hogy melyik méretet kell venni. Minél nagyobb ugye, annál drágábbra jön ki 1 db. Nálunk 4-es kell most, a 3-as olcsóbb volt.
Pampers sárga, Pampers kék, Huggies, Babydream - ezek nekünk nagyon nem jöttek be. A fehér Pampers jó, de az a legdrágább, azt azért nem veszek. A Tescosból egyszer vettem a 2-esből, és nekünk az nem jött be, bevallom, azóta én nem próbálkoztam vele újra.
Hát én mosom a pelenkát, de eldobósból megveszem a libero bugyi pelust. Szerintem az egy csoda.
Amit még szoktam venni az a wianna pelenka, az is jó.
Ha csak liberót használtam volna eddig akkor biztos 200 e fölött lennék. Hozzáteszem így is a közelében lehetek a sok mosással, de a következő gyerek már szinte ingyen lesz.
Hát a 30000-50000 ezer (mosás meg utazáshoz eldobós) azért a 2-300000-hoz képest lópikula. Elég nagy készletem van ami még több gyereket is kiszolgál.
Elég a legolcsóbb mosószerrel mosni és öblítőnek elég az ecet. Szóval ez a része annyira nem megterhelő. Egy éves koráig 40 fokon mostam, újszülöttként meg csak öblítettem.
És sose spóroltam a pelenkacserén, nem kellett számolgatni akciót keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!