Hogyan kell textilpelenkával bepelenkázni a gyerkőcöt?
Tökéletesen leírta az első. Én se nagyon tudnám másként megfogalmazni.
Még annyi, hogy nagyobb babónál már ez kevés lesz, ott egyszerűen háromszögbe hajtod és középen még csinálsz egy hajtást, hogy vastagabb legyen, illetve érdemes bele - ha még lehet kapni - külön betétet tenni. Létezik mosható és eldobható is.
Erre az egészre kerül rá a gumibugyi, patentos guminadrág, vagy amit használsz.
Köszönöm, nagyjából sikerült :)
Már nagyon kevés pelenka van és nem fog kitartani hétfőig. Így nincs hozzá semmim de a body és a harisnya egész jól megtartotta.
Tiszta origami :D. amúgy két féle mód van az egyik amit leírtak én is ezt ismerem és van egy másik, arra sajnos már nem emlékszem :(.
Mi még szoktunk egy plusz tetra pelenka csíkot tenni a közepébe, a jobb nedvszívásért.
Ha nincs hozzá semmi, ami a textilpelus tetejére mehetne, fogj egy darab nejlont (akár egy nejlonszatyor is megteszi) és vágj ki belőle egy olyan alakzatot, ami úgy néz ki, mint két trapéz, a rövidebb oldalánál összefogva (nem tudom, érthető-e így). A trapézok rövid oldala olyan széles legyen, ami kényelmesen berakható a baba lába közé. Ezt tudod úgy is tenni a babára, ha kisebb még, hogy ráfekteted textilpelusostul és a háta felé eső két szárát összekötöd a hasán, az elöl lévőket meg hátul, ha meg már nagyobb a babó, akkor oldalt.
Még régebben - amikor tesóm volt pici - anyukám használt ilyen külsőt a textilpelusra, akkoriban lehetett kapni boltban, de teljesen megcsinálható nem zizegős nejlonból és pontosan ugyanazt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!