Mikor jött ki babádon az első anyajegy?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 15:24
1/19 anonim válasza:
Egy éves kora előtt, de pontosan nem tudom. A homlokán, a haja tövénél. Most meg pár hónapja (két éves lesz nemsoká) a fülén találtam egy picit. :)
2/19 anonim válasza:
Pár hetesen már volt neki egy.
3/19 anonim válasza:
Születéskor már látszott a lányom karján egy tűhegynyi pötyi, most 3.5 éves, és picit nőtt, nem mondhatni, hogy túlzottan, de elég sötét és éles körvonalú. Azóta még kettő icipici pötyit fedeztem fel rajta, valahogy másfél éves kora körül az egyiket és pár hónapra rá a másikat.
A fiamnak kb egyévesen vettem észre egy halvány kis tejeskávé szerű pici maszatot a lágyékán, most 2 éves, és határozottan nő a gyerekkel együtt. ja, és felfedeztem egy pici sötétet tűszúrásnyi pötyit a bokáján pár hete.
Remélem nem lesznek olyan szeplősek és pöttyösek, mint én :S
5/19 anonim válasza:
2 evesen. De o ugy hivja, babajegy. Szerinte az anyajegy az, ami nekem kell a repulore. :-)
6/19 anonim válasza:
9 hónaposan, pontosan az apja születésnapján vettük észre, a pocakján. Most 22 hónapos,ès már elég sok van neki, pici pöttyök itt-ott, kb 10 lehet.
7/19 anonim válasza:
Másfél éves, még nem vettem észre rajta egyet sem. Egy kicsi pontot sem.
8/19 anonim válasza:
21 hós a kislányom. Születése óta van egy a fülénél, és 8,5 hósan kijött egy a hónaljánál a mellkasán.
9/19 anonim válasza:
1éves és néhány napja fedeztem fel a térdén egy tejeskávé színű foltocskát :)
10/19 anonim válasza:
Kb. 2 hónapos kora körültől van a bal feneke aljánál, vicces, mert az apjának is pont ott van, csak a másik oldalon. :)
Off: 5. válaszoló: Nagyot kacagtam, aranyos gondolatok babódtól! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!