Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyálkiütésre lehet valamilyen...

Nyálkiütésre lehet valamilyen krémet használni? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Mi nem használtunk semmit, csak a rongy pelenkát, állandóan törülgettük a szájacskáját és hamar elmúlt. Ha krémet használsz azt megeheti, lenyelheti, ami nem igazán jó.

Törölgesd sokat az használ!! Tapasztalat!

2012. márc. 29. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
én sudocream-et kentem rá éjszakára
2012. márc. 29. 09:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Éjszakára gondoltam én is, nappalra nem igazán érdemes. Reggelre általában magától is szebb, de nem múlik el. A Sudocrem jó ötlet, köszönöm, nagyobbik fiamnak is több mindenre jó volt, nem csak popsikrémnek.
2012. márc. 29. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon eldurvult a helyzet (hozzáteszem a kisfiamnak hónapokon keresztül előke volt a nyakában annyira nyálzott) és a doki írt fel rá kenőcsöt. Csak az vált be, se Sudocrem, se Körömvirágkrém (ami állítólag szintén jó). De remélem nálatok nem ennyire durva.
2012. márc. 29. 10:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, nem, szerencsére nem ennyire durva, csak szeretném megelőzni hogy még csúnyább legyen neki. Ha reggelre sem múlik el teljesen, és még "rájön" az aznapi, attól félek hogy nagyon csúnya lesz.
2012. márc. 29. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nappal is bekenheted, sőt, jó is ha bekened, mert a nyál még kicsípheti tovább.

Én nappalra a testápolójával kenegettem 2-3 alkalommal, jó zsíros így nem engedte a nyálat felszívódni. Éjjelre kentem Sudocreammel.

2012. márc. 29. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a lányomnak nagyon érzékeny a bőre és allergiás és száraz. Mi a babé termékcsaládot használjuk így minden nap külön arcápolója is van. Amikor észreveszem, hogy jönne ki valami akkor először is megtörlöm...na ez nálunk nem lehet normális huggies puré popsitörlővel amit meg a feeke bír (csak a huggies termékeket és mindenből az érzékenybőrűset) hiába a törlőkendőn fel van tüntetve hogy kezet és arcot is törölhetek vele... Viszont az antivinek van egy ,,fürdetőkendője". Hippoallergén valóban és az illata is eszméletlen. Nem mondom hogy méreg drága, de mivel mi rengeteg popsitörlőt hazsnálunk azt talán kicsit sajnálnám a fenekére pocsékolni ha a huggiestől sincs semmi baja és az arcát szagolgatom nem a fenekét...:D Szóval ezzel megtörlöm (van benne sok jó dolog ami jót tesz a bőrének). Ez után jöhet a Babé arckrém (KIZÁRÓLAG AZ ÉRZÉKENY BŐRŰEKNEK VÁLTOZAT!) és 1 óra múlva már nyoma sincs. Hát így lett az én kislányomból kis csúnyácska vörösfejű agyonkiütésesedett babából teljesen átlagosan ápolt kisbaba kinézete:) Azóta oda figyelek nagyon ilyen apróságokra és így később nincs a baj.
2012. márc. 30. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:

TEAVAJ!!!

Büdös, de nagyon hatásos. És még az sem baj, ha esetleg lenyalja.

Nálunk csak ez vált be.

2012. márc. 30. 15:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A Babé családból a koszmó elleni sampont ismerem, az nagyon hatásos volt, 2-3 hajmosás után el is tüntette a koszmót, biztos jó lehet a testápolójuk is. A teavaj is jó ötlet, köszönöm!
2012. márc. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!