Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erről a gyerelülésről vam...

Kíváncsicska kérdése:

Erről a gyerelülésről vam vaéakinek valamilyen tapasztalata? Esetleg mi a véleményetek róa?

Figyelt kérdés
Tudom megint egy gyereküléses téma, bocsi érte
2012. márc. 3. 22:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szóval: ×van valakinek

×róla

2012. márc. 3. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Melyikről is? :-D
2012. márc. 3. 22:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Bocsi ez a kérdés nem akart összejönni.

Link:

[link]

2012. márc. 3. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg, több okból kifolyólag:

-a 9-25 kg átfogó kategória, ezeket nem ajánlják annyira

-nevenincs

-nem találtam töréstesztet sem róla.

2012. márc. 3. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Én sem venném meg. Mi is most voltunk gyerekülés vásárlási "kényszerben"(kinőttük az előzőt). Hetekig olvastam, rengeteg üzletet bejártunk. Az ilyen név nélküli üléseket még a forgalmazók sem ajánlották.

Ez kicsit "hajaz" a brendonban is forgalmazott Touragoo ülésre. Mind formavilágban, mind anyagban, színben.

Sajnos ezek annyira gyenge minőségűek, hogy pl. a Touragoo ülést én kézzel tudtam "tekergetni". El sem akarom képzelni, mi történne egy 60km-es ütközésnél...

Tesztet én sem találtam róla. Az pedig, hogy megfelel a követelményeknek, nem azt jelenti, hogy egy törésteszten megbízható eredménnyel szerepelt.

2012. márc. 4. 08:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.És akkor a következőt?

[link]

2012. márc. 4. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Erről az ülésről is ugyanazt tudom mondani, mint a másikról. Ezek mind ugyanolyanok, tehát ha mindenképp ilyen stílusút akarsz venni, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy melyiket választod. (Meg merem kockáztatni, hogy ugyanott gyártják, csak más címkét tesznek rá...)

Én 9-18 kg-ig való ülést vennék mindenképpen (kivéve, ha gyorsan növő baba), kicsit márkásabbat, amiről törésteszt is van valahol (pl. Nania - sokan lehúzzák, de szerintem még mindig jobb, mint az ilyen ülések és olcsó is).

2012. márc. 4. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor inkább Pierre C., mint Nania!
2012. márc. 4. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez is ugyan olyan, mint az előző, jól írta az előtem válaszoló. Én is inkább a 9-18kg kategóriára szavazok. A baba növekedése 1 éves korától úgyis lelassul. Inkább egy jobb,márkásabb ülést válassz, akár használtan is(pl.MaxiCosi Tobi), mint egy no name "gagyit", amiben nincs biztonságban a babád. Egy használt márkás ülésben én jobban megbíznék, mint egy rossz minőségű újban.
2012. márc. 4. 15:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hol tudok töréstesztet nézni?
2012. márc. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!