Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az óraátállítással változonn...

Kíváncsicska kérdése:

Az óraátállítással változonn a napirendetek? Csúsztattátok mondjuk a fürdetést vagy a vacsit? Vagy minden maradt a régiben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk szerencsére jobb lett a helyzet:D Van egy 5 hónapos fiam, aki eddig 19-20 fele feküdt és 6-7 között kellt (2x éjszaka is!!!) most este 21kor fekszik és reggel 9-10 fele ébred és éjjel nem mindig 1x kel:)

ÉÉÉÉÉljen:D

2012. márc. 28. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig kb 6-tól 6-ig volt alvás, most 7-től 7-ig van.. Nekem így jobb :D ő meg semmit nem vett észre a dologból :-)
2012. márc. 28. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nem csúsztattunk semmit. Kicsit a hétfői nap kusza volt, szerintem a fiamon akkor jött ki az 1 óra eltolódás, de keddre már minden a régi kerékvágásba ment, tehát ugyan azokban az időpontokban, ahogy előtte.
2012. márc. 28. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyiban, hogy nemtudom hogy de 8kor hulla fáradt ami elvileg 7 óra....!
2012. márc. 28. 22:29
 5/8 A kérdező kommentje:
A lányom 4 hónapos most igazából szeretném az esti fürdést 8 órára átrakni.Gondoltam ez jó alkalom lenne rá.vagy nem?
2012. márc. 28. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi egy héttel ellőtte kezdtünk edzeni rá :), mindig kicsit később tettem le aludni, bő félórát csúsztunk így, mire át állítottuk az órát már minden zökkenőmentesen ment, így most fél7 7körül fürdik, ami jobb mert nyáron jó időben úgy is tovább tudunk kint játszani.
2012. márc. 29. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:

3,5 hónaposak vagyunk és csúsztattuk.

Eddig 6-7 között fürdettünk, most már inkább 8-kor.

Sokáig van világos, apa fél 6-kor ér haza, és ilyenkor még szeretünk ülni a teraszon, füvet nyírni, kertet gondozni stb.

Nem nagyon hatotta meg a babát. Eddig is végig aludta az éjszakát, most is!

2012. márc. 29. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:
eddig 6-kor furdettunk, es 6-kor kelt, alig vartam hogy atallitsak az orat, most 7-kor furdetunk, erre ma mar megint fel6kor kelt, remelem valahogy visszaall a 7kori kelesre mert mar en nem birom
2012. márc. 29. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!