Mit kell írni a munkáltatónak, ha a gyed miatt kérem a fizetés nélküli szabadságot?
Kérelem
Alulírott ................................................... Munkavállaló kérem, hogy engedélyezzék részemre ................................................. nevű ........................................... – én született gyermekem után ........................................... – től ........................................... – ig a fizetés nélküli szabadságot.
Dátum:
.....................................................
Munkavállaló
egy sima levél kell,
tárgy: fizetés nélküli szabadság kérelem
Alulírott Kovács Mária (születés hely, idő, a.n.) azzal a kéréssel fordulok a munkáltatómhoz, hogy
Tóth István (születési hely idő)
nevű gyermekem 3 éves koráig, azaz 2012 október 31ig részemre fizetés nélküli szabadságot engedélyezni szíveskedjen.
Bp. 2009. június 15.
aláírás
A tól-ig határ Mennyi idő?
Teljesen járatlan vagyok az ilyen dolgokban.A munkahelyem meg teljesen elutasító,ill nem segítőkészek.
Elvileg kelllet,hogy kapjál egy OEP-es papírt, amin rajta van, hogy meddig tarta a Tgyás (168 nap összesen) és onnantól kell kérned a baba 2 éves koráig.
Nekem a munkahelyem TB kifizetőhely és kaptam, kék színű, A5-ös méretű és "Tájékozataó TGyás folyósításához " a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!