Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maltofer cseppet anyatejbe...

Maltofer cseppet anyatejbe keverve is beadhatom?

Figyelt kérdés
Azt olvastam rajta,hogy tápszerbe igen,de mivel az én babám csak szopik még,anyatejjel is beadhatom?
2012. márc. 28. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős a gyermeked,de én az egy éves fiamnak,hiába cicizik,kanállal adtam be és egyből adtam neki inni,ezután be kellett vennünk a folsavat,amit egyidejűleg kellett szednünk a maltoferrel.
2012. márc. 28. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapon keresztül adtam az ikreimnek anyatejbe csepegtetve a Maltofert és szépen felszívódott, a vérszegénységük megszűnt. Nyugodtan adhatod.
2012. márc. 28. 17:28
 3/5 A kérdező kommentje:
3 hónapos,és anyatejen kívül nem kap mást.Köszi a válaszokat.
2012. márc. 28. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A kisfiam tápszeres volt, mindig a tápszerbe csepegtettem a Maltofert, és porrá zúzott folsavat szintén beletettem, így egyszerre "vette be". A kórházban is így csinálták neki.
2012. márc. 28. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így adtam neki. Amit még kipróbálhatsz, hogy te is szedsz vasat, mert az anyatejből sokkal több felszívódik. Javasolta nálunk a védőnő, és bejött.
2012. márc. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!