Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc reklámja a...

Melyik a kedvenc reklámja a babádnak?

Figyelt kérdés
Az én fiam 9,5 hós, és imádja az AXE-os reklámot, amiben az angyalok vannak. Ahogy meghallja, rögtön "táncolni" kezd, mindegy, hogy mit csinált előtte. :)
2012. márc. 28. 15:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
idióta lepontozók....
2012. márc. 28. 17:39
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
"idióta lepontozók"....elolvastad a kérdést????Melyik a kedvenc reklámja a babádnak?Amennyiben nem a kérdésre válaszolsz mégis mit vársz??Na most te is lepontozhatsz:))
2012. márc. 28. 18:44
 13/27 anonim ***** válasza:
19%
Ó jaj bele halljál már, a kérdésre válaszoltam,hogy nem néz reklámot,tehát egyik sem,ha ennyire sügér vagy,és unatkozol hát pontozz...sok idióta ember van ezen az oldalon,úgy gondolom...
2012. márc. 28. 18:50
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
Mi van? Mi egyáltalán nem nézünk reklámokat a 9,5 hónapos gyerekkel. A tévét be sem kapcsoltam, amióta megszületett, épp ma köttettem ki. Nem értem miért kéne kedvenc reklám egy babának. Mert ha még kedvenc rajzfilmet kérdezel...
2012. márc. 28. 18:51
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
végre valaki,aki úgy gondolja nem kell tv egy babának..pontozzatok csak le nyugodtan,nézessétek vele a tvt,hátha jól meghülyíti...
2012. márc. 28. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam pontozgatni,de az idióta szó kivágta a biztosítékot...Valószínű az a valaki aki lepontozott,nem értette ha a feltett kérdésre nem tudsz érdemben válaszolni akkor egyáltalán miért írsz.A kérdés nem az volt hogy megengeded e a gyereknek,hogy tévézzen,vagy egyéb!!!!!!!A kedvenc reklám nem azt jelenti,hogy a gyerek egésznap a tv előtt ül és azt nézi!Nálunk például csak hetek után derült ki és vettük észre hogy mit szeret mert se mi sem ő nem nézzük egésznap!A hülyítés nem itt és ezzel kezdődik...
2012. márc. 28. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Ó olyan gonoszak vagytok, már bocsánat... Pszichológus vagyok, azt gondolom semelyik gyermek sem pusztult még bele a tv-be... Ráadásul olyan jót mosolyogtam a válaszokon, nem tudom, nem értem ezeket a véranyákat, akik kemény elvek platformjáról üvöltöznek... Én is láttam reklámokat gyermekkoromban, sőt, Szerencsekereket is mindig néztem, mégis elég értelmes felnőtt lettem, azt gondolom. Ez a tudományos (tudományosnak vélt) gyermeknevelés maga a pokol. No, mindegy.
2012. márc. 28. 20:32
 18/27 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de nem nézi a Tv-t, rá sem hederít, kivéve ha ezt a reklámot meghallja. Egyébként minél jobban tiltod neki, később annál jobban fogja nézni... Meg amúgy sem értem, mit gondolsz, hogy egész nap a TV előtt ül a gyerek? 1 percre sem ül meg sehol, nem hogy a Tv-t nézze. Én sem nézem, általában csak 1-2 műsort, de nem értem, hogy miért baj...
2012. márc. 28. 20:50
 19/27 anonim ***** válasza:
Nálunk is , szintén mint a 8.-ik válaszolónak a rajzolós knh és a cofidis-es napocska a menő. Bárhonnan ha meghalja szalad is a tv elé. Amúgy imádja a bankos reklámok zömét :)
2012. márc. 28. 20:53
 20/27 anonim ***** válasza:

Húú, nem olvastam végig a válaszokat. Ebből az egyszerű kérdésből is milyen oltári patáliát lehet csapni. :(

Az én kisfiamat ha akarnám sem lehetne leültetni a tv elé. Igazából azt sem tudom, hogy mikor kattant rá ezekre a reklámokra. De nem hiszem, hogy abból a két percből amíg ezeket a reklámokat megnézi baja származhat.

2012. márc. 28. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!