Melyik a kedvenc reklámja a babádnak?
Figyelt kérdés
Az én fiam 9,5 hós, és imádja az AXE-os reklámot, amiben az angyalok vannak. Ahogy meghallja, rögtön "táncolni" kezd, mindegy, hogy mit csinált előtte. :)2012. márc. 28. 15:23
1/27 anonim válasza:
Nálunk mindig a mesecsatorna megy, ott a zhuzhu hörcsögös reklám a nagy kedvenc. De van is itthon zhu zhu egyébként.
2/27 anonim válasza:
Az a sugdolózós kislány, nem is tudom talán az Aldit reklámozza. Ha lányom véletlen látja azt akkor ő is elkezd sugdolózni. Másfél éves.
3/27 anonim válasza:
A Mindig tv reklámja a rádióban és a tv-ben is :) Már a szignáltól teljesen odavan :)
4/27 anonim válasza:
Nekem az, amiben a Baricz meg a barátnője énekelnek (talán T-mobile), amint meghallja, elkezd mozogni és keresi a hangforrást:-) Most 6 hónapos.
5/27 anonim válasza:
Az én fiam is szereti a Babicz Gergős reklámot!:)))Előtte a Nokia lumia800 reklám volt a kedvenc,a Seven days reklámot is szereti!:)De alapvetően ha meghallja a reklám blokk szlogenjét már kúszik is a tévéhez,7 hónapos:)
6/27 anonim válasza:
Nálunk nincs tv adó,direkt,mi csak dvdt nézünk. Viszont ha zenét hall bárhol vagyunk táncol,rázza a popóját.11 hónapos
7/27 anonim válasza:
Az én ikreim nagyon korán felfigyeltek a Nurofenes babás reklámra. Azóta is imádják, még mindig ez a "kedvencük", már 13 hónaposak. A Nokia Lumia800 szintén nyerő volt, ill. a Canestenes reklám, tudjátok,amiben az a dallam szólal meg,ami a Nicsak,ki beszélben volt:)
8/27 anonim válasza:
nálunk a K&H rajzolós reklám a kedvenc, 2 évesem monja is, hogy 'káendá' :)
a cofidis reklám napocskáját is szereti nézni
9/27 anonim válasza:
Az én kisfiam 11 hónapos és azt hiszem a kinder pingviben van mikor azt éneklik, hogy pápapa parapapa, vagy valami ilyesmi és akkor mindig integet, meg mosolyog. (Nem tudom,pontosan ritkán nézünk tv-t.)
10/27 anonim válasza:
enyém az mtv-n nézi mindig azokat a szörősjetiféléket amint meghallja a hangot nézi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!