Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek, ha 9hósan csak...

Szerintetek, ha 9hósan csak kúszik, akkor kb, hány hósan fog járni?

Figyelt kérdés
Tudom, h minden baba más, máshogy fejlődik és ezt nehéz megmondani, de kb mégis mi a véleményed?
2012. márc. 28. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked. A fiaim fél év eltéréssel indultak el pedig egy ideig egyformán fejlődtek.
2012. márc. 28. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 9 hós,és csak kúszik. Úgyhogy várunk...
2012. márc. 28. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:

A nagylányom fél évesen mászott olyan 13 hónaposan járt. A kicsi 6.5 hónapos volt mire végre megfordult, 9 hónaposan kúszott még majd 10 hónaposan mászott és olyan 13 hónaposan járt. Szóval nem nagyon lehet tudni, bármi lehet. Nálunk a kicsi egyik napról a másikra kezdett el mászni. Vagyis letettem aludni délben és amikor felkelt mászott :)

18 hónapos korukig ha egészségesek megtanulnak járni, ha addig nem akkor lehet gond, addig még van bőven idejük :)

2012. márc. 28. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam kihagyta a kuszast de 7 honaposan maszott es 8 honaposan felallt butorokba kapaszkodva. Ennek ellenere megis csak 13-14 honaposan indult el. Stabilan csak 16 honapos koraban jart.
2012. márc. 28. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A fiam kihagyta a kúszást, úgyhogy csak a lányomról írok, ő is rengeteget kúszott, 11,5 hónaposan kezdett mászni, és 16 hónaposan járt. A vicces az, hogy előbb motorozott, mint járt :)
2012. márc. 28. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak: nem aggódtál, hogy majdnem egy éves volt és még nem mászott?

Az én lányom is lassan 9 hónapos és csak mászik... Én úgy gondolom, hogy nem fog menni (segítséggel) 1 évesen. Mármint a sajátom.

2012. márc. 28. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
9 hósan kúszott, rá pár hétre felült egyedül, és mászott is. 10,5 hósan felállt a járókában, 12 hósan kapaszkodva járt, de 14 hósan tett pár lépést, de félős volt, és inkább fogta a kezem, így igazából csak 16 hósan indult el normálisan biztonságosan magától. De azóta stabilan jár, nem bukdácsolt soha, úgyhogy nem bánom, hogy lassabban csinált mindent.
2012. márc. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!