Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött babád hány hónapos...

Koraszülött babád hány hónaposan állt fel és tanult meg önállóan járni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

10 hónaposan állt fel és 13 volt, amikor járni kezdett.

35 hétre született, 1730 kg-mal.

2012. márc. 23. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

35. héten született

11,5 hónaposan állt fel, 16,5 hónaposan indult el

2012. márc. 23. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:

36. héten születtek a gyerekeim.

Kisfiam 9 és fél hónaposan állt fel, nagyobbik lányom 11 hónaposan, kisebbik lányom csak 11 és fél hónaposan.

14 hónaposak múltak, és önállóan még egyikük sem jár, 1 kézzel még kapaszkodnak, ill. pár másodpercre állnak meg kapaszkodás nélkül.

2012. márc. 23. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

9 és fél hónaposan állt fel, most 14 hónapos, de még eszében sincs járni. Ezerrel vágtázva mászik, pillanat alatt felmászik mindenhová, pár napja kapaszkodás nélkül is megáll egy-egy pillanatra, de járni nem akar, őt még kielégíti a mászás. Nem aggódom, mert az időre született nővére is 15 hónaposan kezdett el járni, tehát egyáltalán nem korán. Fejlődésneurológus, gyermekorvos szerint minden rendben, gyönyörűen fejlődik.

28 hétre született, 1350 grammal.

2012. márc. 23. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy akkor még mi is ráérünk. 31 hétre született a kisfiam, 10 hónaposan állt fel egyedül, mászni nem igazán hajlandó, a bútorokba kapaszkodva közlekedik. Valahogy én úgy vagyok vele, hogy akkor hozza be igazán a lemaradást, ha már megtanult járni, de akkor még van időnk. :-)
2012. márc. 24. 07:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és 2 hete volt 1 éves.
2012. márc. 24. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!