Koraszülött babáknak hány foga van 1 éves korukban? Mikor kezdenek felállni, járni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 13:06
1/1 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy nagy különbség lenne kora és nem kora baba között.Legalábbis nekem 2 hós a kislányom, 35. hétre született és ha súlyban még nem is más dologban úgy látom utolérte tárait(mindent csinál amit kell egy 2 hósnak)Remélem ez így is marad.Engem is azzal ijesztgettek, hogy később csinál majd bizonyos dolgokat, ne ijedjek meg, de eddig nem így történt.Szerintem ha nagyon kora egy baba arra talán igaz lehet.Neked is kora a kicsid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!