Hogyan szoktassam le 5 hónapos babámat hogy cicin aludjon el?
5 hónaposnál az volna a furcsa, ha nem így tenne.
Hagyd, ha idősebb lesz fokozatosan leszokik. Nekik még a cici nem csak táplálék.
Kislányom beavatkozás nélkül elhagyta.
Lehet nem minden baba hagyja el, és majd le kell szoktatni, de 5 hónaposan szerintem még kicsike. Őt most még ez nyugtatja meg leginkább.
Pici még :-)
Az én Babám 1 évesen még mindig a cicin talál megnyugvást az esetek nagy részében. Az éjszakai ciciről 10 hónapos korában, pár nap alatt sikerült leszokatni, de ezzel Ti még ráértek :-)
Sehogy. Örülj neki, ez a legkönnyebb altatási módszer. Majd ha jön a foga, akkor nagyon jó ám. Én olyankor vele aludtam, mert csak a cici nyugtatta meg, hiába kentem a fogát akármivel.
1 évesen mind a két gyerekem magától elhagyta.
Ja, és ha beteg, akkor pláne ne akard leszoktatni. A lányom csak velem aludt a cicivel, ha beteg volt. Ha meggyógyul, akkor majd visszaáll a rend. Beteg gyereknek mindent szabad, amitől megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!