Hogyan szoktassam át ujjszopásról cumizásra a 4,5 hós babámat?
Nuk cumink van, szilikon. Az ujjszopást azért nem szeretem, mert sajnos ebben a hidegben, amikor sétálunk, az overálban nem tudja szopizni az ujját, ezért nem tud elaludni, csak ha nagyon kimerül a sírástól. A cumikát meg kiköpi...
Az overál kesztyűje nincs fent, de mivel elég vastag, nem tudja behajlítani benne eléggé a kezét, ezért nem tudja szopni az ujját.
Nem akarok cumifüggő babát, de praktikusabb lenne, ha az ujja helyett a cumit használná...
Ne azt írjátok, hogy jobb, mint az ujjszopás!
Mert nem jobb... A cumit nem kell a baba előtt hagyni, hogy bármikor a szájába tegye. És le is lehet ezért szoktatni róla.
És pl. oltás után a cumikát oda tudom neki adni, míg az ujját erővel nem tudom a szájába tuszkolni (sír, ezért mereven kapálózik a kezével)
Tapasztalat: én magam is szoptam az ujjam, még 10 évesen is!! Ezt is el akarom kerülni.
Köszi! :)
Amúgy a tesója is szopta az ujját, 6 hós koráig, onnantól ő is a 2-s cumit használta. De a nagyobbikom nem köpte ki ilyen hamar a cumit, ha a szájába tettem...
próbálj másfajta cumit!Az én fiam szájából csak úgy repült ki az Avente,Nukos cumi!Már azt hittem nem lesz cumis mikor a Mamos cumira rákapo!Most 19 hós de még mindíg a Mam a nyerő!
Hát sztem sem azért legyen cumis mert az overál akadályozza az ujjszopásban,ez csak a legkissebb gond!Inkább azért mert azt SOHA nem tudod tőle elvenni és sajnos én is láttam már tizenéves gyereket aki még mindíg szopta az újját és hát csúfólták is rendesen a suliba,ja és el is volt deformálódva teljesen az újja!
Szóval próbálkozz másfajta márkával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!