A babámnak fog hiányozni az apukája?
A férjem elutazik üzleti útra 10 napra külföldre. Akkor 5 hónapos lesz a kisfiunk, mennyire fogja megviselni az hogy nem látja, ráadásul nálunk a fürdetés Apa reszortja, én egy kezemen meg tudom számolni hányszor fürdettem.
És amikor hazajön akkor megfogja ismerni?
Nem fogja eszrevenni szerintem, hogy nincs veletek az apuka, de megismeri majd, ha ujra latja. Mi sajnos harom hetig voltunk kulon, amikor a babam negy honapos volt (en egy honapos hosszu nyaralasra mentem a szuleimhez, de a ferjem csak egy het szabit kapott, nem tudott vegig ott maradni).
Nem vettem eszre a gyereken, hogy peldaul nyugosebb lenne, vagy keresne, viszont kihangositottam neha a telefont es akkor felismerte apa hangjat, kereste a szemevel.
Viszont harom het utan is megismerte, ossze-vissza csapolt es csapkodott, vigyorgott, amikor meglatta az apjat. :-)
Köszönöm a válaszokat?
Sajnos a telefonos kihangosítás nem jöhet szóba, mert olyan messzire utazik, hogy nem fogunk beszélni, csak msn-en. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!