Nem fog hiányozni a hordozó?
Persze hogy nem kell már
millio más dologgal tudjátok helyetesiteni
Nekünk a fürdőben egy mini felfújható fotel van, abban ül, mig vizet eresztek, levetkőztetem, 13 hónapos.
De vehetsz kisszéket, sámlit, ilyesmit, biztos nagyon tetszene neki
Én 8 hónaposan elcsomagoltam a hordozót, és nem is kellett utána. Amíg engeded a vizet, miért kell bekötni? Miért nem megy/mászik/kúszik veled és nézi mit csinálsz? A vízengedés nem egy veszélyes dolog,hogy addig be kelljen kötni.
Vagy félreértek valamit?
Nem fog hiányozni a hordozó. Ha veszélyes dolgot csinálsz, és nem akarod, hogy ott sertepetéljen, pl sütőt kinyitod vagy hasonló, addig tedd be a kiságyába.
2 éves koráig használtam:)
konkrétan lépcsőházfelmosáshoz, mert rohangált össze vissza és féltem, h leborul a lépcsőkön:)
amúgy add el nyugodtan, mert tényleg 1000 mással tudod helyettesíteni. ez csak az én mániám volt:)
nyugodtan eladhatod.mi 7hós koráig használtuk csak.most lassan tervezzük a tesót és neki már újat kell venni,az előző már nem szalonképes :)
milyen és mennyiért adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!