Gond van a türelemmel, mit tegyek?
Hány hónapos a babád?
Nem véletlen egy kisgyerekről beszélünk, aki elmúlt más másfél éves?!
Megértelek, néha mindenkinél elszakad a cérna, hidd el, főleg éjszaka, amikor már 20-adjára kelsz...
Ilyenkor sztem inkább menj ki a szobájából, fújj egyet kint a konyhában, igyál egy pohár vizet, és próbálj arra gondolni, hogy most valami bántja a babádat, valami rossz neki, segítséget kér.
Nem tudom mennyi idős egyébként a babád? Vajon miért nem alszik éjszaka, ezt kellene körbejárni és orvosolni a problémát. És akkor te is tudsz majd többet pihenni, és mindjárt rendben lesz a türelmed is ismét!:)
Ja, bocsi, írod, hogy nem fáj semmije.
És éjszaka, amikor nem alszik vissza, akkor mit csinál? Játszik a kiságyában vagy sír?
Hm. Lehet, hogy jobban le kellene fárasztani napközben, mondjuk több sétával, játszóterezéssel. Én kisfiam hosszú séta után mindig sokkal könnyebben elalszik. Én most a vacsora miatt gondolkodom (nagyon rossz evő, viszont éjfélkor meg ébred sírva, hogy éhes...), hogy 17.30 körül még egyszer le fogom vinni hintázni egyet, nézelődni-levegőzni, hátha nyugisabb-éhesebb lesz utána.
Az én türelmemmel is gondok voltak,mindaddig mig ezt az Anyukát el nem olvastam!
Ne értsd félre nem sokkolni akarlak,sőt lehet ,hogy olvastad is már..de én nagyon magamba szálltam és sokkal türelmesebb vagyok,sőt....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!