Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan közlekedtek 8 hónapos,...

Hogyan közlekedtek 8 hónapos, még ülni nem tudó babátokkal?

Figyelt kérdés

Jó idő van, kíváncsi, télen nem mertünk sehová menni, mert nem tűrte magán meg az overált.

Most vinném mindenhová, de nem akarom terhelni a gerincét. Ráadásul, ha rokonokhoz vagy barátokhoz megyünk mindenki ülteti. Én pedig féltem a kis gerincét. Hogyan közlekedjünk?

2012. márc. 26. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
amíg nem tudott ülni, többnyire kendőben vittem, vagy babakocsiban fektetve, 9 hótól 45fokig döntve.
2012. márc. 26. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:

A fiam 10 és fél hónapos és még nem ül, de kb. 2-3 hónapja ültetem a babakocsiban és nagyon szereti, mert kíváncsi és mindent lát séta közben. Ráadásul akár 1 óráig is elüldögél hiszti nélkül, míg mondjk a közel 3 éves bátyja ugrál a játszótéren. Persze előfordul, hogy elalszik, akkor vízszintbe teszem a babakocsit. Most fogunk váltani babahordozóról gyerekülésre az autóban.

Én nem ültetem, illetve néha próbálom, de eldől inkább, vagy elmászik, nem erőltetem.

2012. márc. 26. 10:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Babakocsiban nem marad meg, ráadásul ezt csak a faluban tudjuk alkalmazni. Nem fér be a kocsiba.
2012. márc. 26. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a babakocsiba úgy rakom bele, hogy hason van. Ő pedig úgy nézelődik.

A babakocsinkon elől (normál fejrésznél) van egy szúnyogháló, ami olyan neki, mint egy ablak.

De van, hogy megfordítom és ahol a lába lenne, ott a feje. Így még több mindent lát.

Imád így lenni és nagyon jól eltud játszani és nézelődni.

Igaz ő ha akarna, akkor tudna ülni, de lusta disznó :))

Így csak hintában ül és akkor ha én leültetem, mert magától nem ül fel, mivel szeret hason lenni.

2012. márc. 26. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán ültetheted, más gyerek ilyenkor már jár.... Nálunk is ugyanez volt, a babakocsi háttámláját döntsd olyan pozícióba, ami még kényelmes, és tud nézelődni. Hidd el, hamar rá fog jönni, hogy milyen klassz így! Hogy-hogy nem mentetek sehová télen? Ha nincs, ami motiválja, jóhogy nem fog felülni.
2012. márc. 26. 16:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem tűrte meg magán az overált. Ha ráadtam ordított, a babakocsiban ordított. Pici babának (0-4 hónapos korban) nagyon duci volt, és gondolom nem volt kényelmes neki az overál, pedig direkt 6-9 hónapost vettem. A másik, hogy nem is tudtunk sehová menni, nem is tudom hova lehetett volna vele menni.

Komolyan emiatt nem ül még? Mert nem vittem sehová télen? De hát akkor még ki sem látott a kocsiból, sétálni persze mentünk, jól bebugyolálva, de akkor aludt.

2012. márc. 27. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy azért nem ül, mert nem vitted sehová, nem érte inger. Az én 8 hónaposom sem ül még, pedig télen is vittem sétálni, bevásárolni is együtt járunk.

Sajnos a mi babakocsink csak 2 fokozatba állítható és majdnem derékszög az ülő helyzet. Nem merem így rakni. Hiába állnak más babák ennyi idősen, az enyémnek nem elég erős a gerince hozzá, akkor minek terheljem????

Ha nem akarok babakocsizni akkor kendőbe szoktam tenni vagy kenguruba, mindegyiket szereti. Majd megtanul ülni, ha eljön az ideje.

2012. márc. 27. 11:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Bevásárolni én is elvittem magammal, de ott hordozóban volt. Az a helyzet, hogy itt ebben a faluban én nem tudok bemenni sehová babakocsival, mert vagy nem fér be, vagy nem engednek be.

Most is azon gondolkodom hogyan menjek a goods market-ba, annyira kicsi, hogy a babakocsi nem férne be az ajtón, sőt a sorok között se tudnám tolni.

De egyébként jó ötlet ez a hasra fordított babakocsis közlekedés, ki fogjuk próbálni, csak ne fújjon a szél ennyire.

2012. márc. 27. 11:22
 9/9 anonim válasza:
Mi volt ez a pusztító alpáriság?
2012. ápr. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!