Mennyit foglalkoztok (játszotok) egy nap 13 hónapos (vagy a körüli) babátokkal?
A lányom szombaton lesz 13 hónapos.
Nálunk is a legfőbb program a csavargás. Délelőtt ha megyünk vásárolni, akkor a városban megállunk valamelyik játszó téren, délután alvás után megyünk ki az udvarra.
De ha nem kell vásárolni, akkor délelőtt és délután is az udvaron, vagy az utcában csavargunk, szomszédolunk. :)
Este felé, amikor már hűvösebb van, akkor bent játszik/játszunk. A forma bedobó nagy sláger nála, meg a képes könyvek. Meg főzünk a babáknak, meg kell etetni őket.
Kint meg ugye mindent megnéz, megfog, minden nagyon érdekes. Így ott inkább azért vagyok, hogy kísérgessem. :)
Ma délelőtt pl. kint volt a teraszon, ami a konyhából nyílik. Ki-be járkált, pakolászott, szekálta a macskát. Én meg az egyik szememet rajta tudtam így tartani. Olyan a terasz, hogy nem tud lemenni, sem leesni róla. Szóval maximálisan gyerekbiztos. Van kint neki egy nagy doboz Duplo, azzal szokott játszani, meg a ruhás csipeszekkel.
nem irtad hogy otthon vagy-e vagy dolgozol?
en itthon vagyok 14 honapos lanyommal. hetente ketszer megyunk baba-mama klubba, ket kulonbozo helyre. Sokat vagyunk kinnt, jatszoteren es sokat megyunk a szomszedokhoz is ahol baba/kisgyerek van, vagy mihozzank jon at az anyuka a picijevel. Egesz nap vele vagyok es aktivak vagyunk. tv-ben meset reggel nez egy keveset mikozben csinalom a reggelit, majd mikor letusolok. egyszer alszik napkozben delutan 1-2-ig kb.. szerencses vagyok mert elvan magaban is, le tudom rakni ot a jatekaival ha esetleg valamit csinalnom kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!