Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nyári hónapokban lesz a...

A nyári hónapokban lesz a lányunk 10-11-12 hónapos. Hova vigyük, mit szerezzünk be neki?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy ilyen korú babával mehetünk strandra? Kisvasutazni? Vadasparkba? Miket érdemes neki venni a nyárra? Pancsoló medencét, kis motort, homokozót, kis játszóteret? Falun lakunk, kert az van, közjátszótér nincs. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de nyugodtan írhattok olyat amit majd ki tud használni.
2012. márc. 25. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
árnyékoló sátor, kismedence a kertbe. mehettek bárhová,de neki még majdnem mindegy hogy hová,még nem élvezi. strandra mehettek, a mieink ilyen korban nagyon szerették a balaton déli partját,ott az 5 centis vízben eltotyoghattak
2012. márc. 25. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
A hintáról se feledkezzetek meg.
2012. márc. 26. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Mehettek bárhová, ő már nagy, a fiam most 10 hós, és már millió helyen voltunk.:)

Amiket írtál mind jó. Sőt, már most is jó lehet sok minden.:)

2012. márc. 26. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
a fiam holnap lesz 11 hónapos, tegnap Veresegyházán volt dolgunk,ezért úgy gondoltuk ha arra járunk úgy is elmegyünk a maci parkba...őszintén nem hittem benne,hogy érdekelni fogja....De kellemes meglepetésként ért végig nagyon élvezte minden állatot megnéztünk,hintáztunk,vasutaztunk stb...Nagyon szép napot töltöttünk el!:)Én ajánlom ezt a helyet mindenkinek!
2012. márc. 26. 08:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagy már most is, de nem ül, így félek vinni valahová is, mert féltem a gerincét. Ugyanis nem feküdhet mindenhol.
2012. márc. 26. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!