A nyári hónapokban lesz a lányunk 10-11-12 hónapos. Hova vigyük, mit szerezzünk be neki?
Figyelt kérdés
Úgy értem egy ilyen korú babával mehetünk strandra? Kisvasutazni? Vadasparkba? Miket érdemes neki venni a nyárra? Pancsoló medencét, kis motort, homokozót, kis játszóteret? Falun lakunk, kert az van, közjátszótér nincs. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de nyugodtan írhattok olyat amit majd ki tud használni.2012. márc. 25. 23:33
1/5 anonim válasza:
árnyékoló sátor, kismedence a kertbe. mehettek bárhová,de neki még majdnem mindegy hogy hová,még nem élvezi. strandra mehettek, a mieink ilyen korban nagyon szerették a balaton déli partját,ott az 5 centis vízben eltotyoghattak
2/5 anonim válasza:
A hintáról se feledkezzetek meg.
3/5 anonim válasza:
Mehettek bárhová, ő már nagy, a fiam most 10 hós, és már millió helyen voltunk.:)
Amiket írtál mind jó. Sőt, már most is jó lehet sok minden.:)
4/5 anonim válasza:
a fiam holnap lesz 11 hónapos, tegnap Veresegyházán volt dolgunk,ezért úgy gondoltuk ha arra járunk úgy is elmegyünk a maci parkba...őszintén nem hittem benne,hogy érdekelni fogja....De kellemes meglepetésként ért végig nagyon élvezte minden állatot megnéztünk,hintáztunk,vasutaztunk stb...Nagyon szép napot töltöttünk el!:)Én ajánlom ezt a helyet mindenkinek!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagy már most is, de nem ül, így félek vinni valahová is, mert féltem a gerincét. Ugyanis nem feküdhet mindenhol.
2012. márc. 26. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!