Ha a 3 és fél hónapos lányom most kezdi kinőni a 62-es ruhákat, akkor jó lesz rá várhatóan a nyári hónapokban a 74-es méret?
Hát ez rizikós.
Nekem a lányom valahogy így volt mint a tied.
Neki elkezdtük tavasszal nyárelején venni a 74-s ruhákat és megijedtem hogy kicsik lesznek nyár végére. erre csak 80-s ruhákat vettem neki. egész nyáron sokkal nagyobb volt rá minden. novemberben mentünk nyaralni minden nyári ruha még a 74-ek is jók voltak rá. Nekem a lányom 9 hós koráig nött onnantól kb havonta 100 grammot. De van olyan aki már 9 hósan 86-s ruhát ad a gyerekre.
Szóval én várnék még vele.
A lányomra egy-egy ruhaméret maximum 3,5 hónapig volt jó. Szóval én biztosan nem vásárolnék most nyári cuccokat. Most kezdte a 86-os méretet, de szerintem max. tavasz végéig húzzuk ki vele. Így inkább átmeneti darabokat vettem. Nyárra szerintem kelleni fog a 92-es. Szóval ha ebből indulok ki, akkor a te lányodnak elméletben jó lehet a 74-es méret nyáron.
De pl. a barátnőm babája olyan 8 hónaposan kezdte a 74-es ruhákat, most 13 hónapos, és még nem nagyon kell a 80-as.
Az a baj, hogy nem tudhatod, mennyit nő, és milyen tempóban.
Nálunk volt olyan hónap, amikor 6,5 centit nőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!