Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Enyhe hipotóniás volt a...

SzErika22 kérdése:

Enyhe hipotóniás volt a kislányom - már önállóan jár, de még 'O' lábú - mennyi idő alatt alakul ez át és bizonytalan vagyok a cipővásárlásban is: harántemelős, anatómiai cipőt vagy ne?

Figyelt kérdés
...most 18 hőnapos és 2 hónapja jár önállóan 6 alkalmas Dévény-torna után (amikor elkezdtük - még alig tudott mászni...) Nálatok mikor állt helyre a biztos járás és milyen cipőt hord a pici??
2012. márc. 24. 22:37
 1/1 anonim ***** válasza:

orvoshoz nem vitted?

enyémnek más miatt lett görbe a lába, korán állt fel és nem bírta a súlya. én egyből vittem ortopédiára, aztán persze még nagyon oskszor visszahívtak, fél évig dupla adag d-vitamint kapott és mindig megvolt, hogy milyen cipőt kellett vennünk neki, évszakonként változott.

most már 2,5 éves, még egyszer kell visszavinni, de mostanra szépen helyre jött a kis lába, most már csak a boka fogására kell figyelni cipő vásárlásakor, de ez 2 év eredménye.

szerintem ne itt kérdezd hanem az ortopéd orvost, nagyon nem mindegy sajnos, nehogy pont rosszat tegyél vele!

2012. jún. 17. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!