11/21 anonim válasza:
nekem tetszik,de tenyleg inkabb kiscicanak-kutyanak tudnam jobban elkepzelni,de ha valakit igy mutatnanak be,nem hiszem,hogy kinevetnem a neve miatt
12/21 anonim válasza:
A Jónást és társait a mese miatt mondták Lehet, hogy te nem ismered. Szaffi egy kis roma lány benne.
Amúgy nekem tetszik, de lehet, hogy szerencsésebb lenne a Szófia, amit Szofinak lehet becézni. Az hasonló.
13/21 anonim válasza:
Rettentően szerettem a mesét, gyereknek nem adnám.
14/21 anonim válasza:
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
Megnézem a mesét, lehet úgy már nekem sem fog tetszeni!
2012. márc. 23. 12:10
16/21 anonim válasza:
A Szaffi nem cigánylány,hanem török nem???Mivel a Mehmed basa az apja.Amúgy bocsi,nem akartalak gúnyolni,de na...ezt nem lehetett kihagyni :) Elnézést még egyszer!
Amúgy imádom azt a mesét!
17/21 anonim válasza:
nem adnám a gyerekemnek, mert látod, ahogy itt szerinted gúnyt űztek belőle, képzeld a suliban mit fog kapni szegény
18/21 anonim válasza:
Ez nem, de a Szofi, vagy Szófia, az nagyon.
19/21 A kérdező kommentje:
Semmi gond!! Én nem ismertem ezt a mesét, és hát így megismerve már nembiztos hogy ennél a névnél maradok. Azért nem esett jól, mert nem birtam elképzelni hogy mi a baj a névvel. De így már értem és tényleg vicces :D
2012. márc. 23. 15:02
20/21 anonim válasza:
Amúgy a mesében a Szaffi becézése a Szófiának.Az nem tetszik?Vagy röviden:Szofia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!