Hogyan éltétek meg azt amikor először kellett másra hagyni egy egész napra az 1 év alatti babátokat?
Ne haragudj, de VELED valami nagyon nagy baj van.
A kérdésedet látva arra gondoltam, hogy IDEGENRE kell hagynod a gyereket. Akkor meg tudnám érteni, hogy problémázol.
DE!!! ITT A GYEREK SAJÁT APJÁRÓL van szó! MI baja lehetne, ha vele van? MEg egyébkent sem értem, hogy MIÉRT nem hagyod a gyereket 5 PERCNÉL tovább másra - napi 24 órát a gyereken lógsz?
Sürgösen át kellene állnod arra, hogy NORMÁLIS viszonyod legyen a gyerekedhez, mert ennyire félteni beteges dolog.
Négy gyerekem van, de ilyen túlzást még nem hallottam.
Kicsit félreértettél szerintem.
Nem azzal van a probléma, hogy nem bízom az apjában, hanem azzal, hogy nem voltunk még ilyen sokáig távol egymástól. Segítségem nincs, szóval igen, 24 órában vele vagyok. Ha itthon is vagyunk mindketten, akkor is legtöbbször én foglalkozom vele, csak annyi ideig nem látom amíg porszívózom, vagy elmegyek fürdeni.
Attól félek egyébként, hogy nem fogok tudni koncentrálni, mert a lányomon fog járni az eszem.
A páromra azóta ráhagyom a gyerekeimet, mióta hazajöttünk velük a kórházból. Ez nekem sem a "másra hagyom" kategória, ugyanolyan szülője nekik, mint én.
Egyébként a nagyszülők is vigyáztak már rájuk elég korán, igazából nyugodt voltam, mert mindkét nagyiban 100%-ig megbízom, mindent elmondtam nekik, amit tudniuk kellett, és tudtam, hogy azt be is fogják tartani, és ha van valami, fel tudnak hívni.
Szóval én nem paráztam túl, de te nagyon túlparázod, hogy a saját apukájánál nem mered hagyni.
Ha jól értem, te attól tartasz, hogy nagyon furcsa lesz, hogy nincs veled. Ha állandóan együtt vagytok, biztos így lesz, de gondolj arra, hogy az apukája vigyáz rá, akiben megbízol és bizony ez természetes, hogy egyre jobban el kell engedned magadtól, hiszen ez a dolgok rendje :)
Amikor egyedül megyek valahová, nekem is nagyon fura, de ahogy telik az idő egyre kevésbé aggódom és még jól is esik hgy amagam gondolataival lehetek (újabban terhesgondozásra "kell" járnom és olyankor vagy az apja vagy a nagyapja vigyáznak rá.)
Még valami: egyre önállóbb lesz és szerintem csodás dolog megtapasztalni, mikor hazaérkezéskor repül a karjaimba :))
Mint írtam, bízom az apjában.
4 válaszoló szerintem megértette miről beszélek.
Egyébként nekem az is nagyon nehéz volt, amikor 3 hónap után külön szobába tettem. Majdem egész éjjel ébren forgolódtam.
Na meg talán amiatt is nehéz, hogy még szoptatom és így a reggeli és a délutáni szopi is ki fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!