Játszótér? Hogyan kezelitek az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
A kisfiam másfél éves, mióta jobb az idő, minden nap megyünk játszótérre. De már ma is gyomorgörccsel indultam el, mert bántja a gyerekeket. Beléjük csíp, lehúzza a sapkájukat, a fejükre szórja a kavicsot... Mindig elmagyarázom neki, nem szabad, és miért, sőt már erélyesebben szólok rá, de csinálja. Miután az egész játszótértől elnézést kértem, indulás haza. Itthon nem csinál ilyet, nagyon ritkán fordul elő. Van még valaki akinek ilyet csinál a gyereke? Csak az enyém ilyen verekedős? Hogyan kezeljem?2012. márc. 22. 14:26
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Azt hittem nagyon ritka a problémám, de látom mások is járnak ilyen cipőben. Valójában nem tudom, honnan jött neki ez a verekedés. Itthon nyugodt légkör van, nem tv-zik stb. Mind a két tábornak igazat adok, és mind a két fajta lehetőséget kipróbálom.
Sorstársaknak kitartást!
Várok még ötleteket, javaslatokat, tapasztalatokat!
2012. márc. 23. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!