Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nem triplázott 1 éves...

Akinek nem triplázott 1 éves korára a babája?

Figyelt kérdés
Mondott valamit az orvos,lett belőle "gond"? Valószínűleg mi nem fogunk triplázni, de ugye ez nem gond?
2012. márc. 22. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A fiam 18 hósan, a napokban triplázott. A doki azt mondta, ha hízik és nem fogy, nem stagnál a súlya, akkor nincs gond. Elég rossz evő volt, kb. 2 hónapja viszont eszik reggeltől estig szinte folyamatosan. Szerintem ne izgulj!
2012. márc. 22. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
4,2 kilóval született, egy évesen 9,5 kiló volt. A védőnő meg volt vele elégedve. Szóval nyugi :)
2012. márc. 22. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Triplázni? !!!!! Jesszus. lányom 4 kilóval született triplázás 12 kilós 1 évest jelentene aki igazán nagy darab lenne, söt mondhatni kövér.

Ilyen nincsen, még a duplázás is csak hellyel közzel állja meg magát, mert egy 1,5 kilós gyereknek nem 3 kilósnak kell 6 hósan lennie, és egy 4,5 kilósnak is sok a 9 kiló 6 hósan. Szóval a duplázás csak is 3,5 kilóval született babánál állja meg a helyét.

nekem lányom gyorsan nött féléves koráig majd leállt, és 1 év alatt nem hízott 2 kilót, így teljesen átlagos másfél éves.

2012. márc. 22. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nálunk kis súllyal született, most 19 hónapos és még nem triplázott. Magassága átlagos, minden fejlődési dolga rendben. Még csak egy vérvételre sem küldtek el,bár én már mondogattam, de azt mondta a doktornéni, hogy nézzek tükörbe és ez genetika.
2012. márc. 22. 13:23
 5/14 krisztivan ***** válasza:
4430grammal született 1 évesen 9400gr volt.Nem törvényszerű hogy triplázik.Ha nagyon kicsi súlyal született akkor "kell"de egyébként ha jó kedvű és mindig van valamennyi hízás akkor nem kell ilyen előirásokkal foglalkozni.Tudod a babák nem olvasták az előírásokat ezért nem is tartják be őket:-))
2012. márc. 22. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:
2 kg-s koraszülöttnek illik triplázni. Nagy babáknak nem. A fiam 4,3 kg-val született. Akkor szerinted 12, 9 kg-nak kellett volna lennie 1 évesen? Na, ne. 10,5 kg volt, így is jóval nagyobb, mint az átlag. Szóval ez így nem igaz.
2012. márc. 22. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:
3 kg-mal született.
2012. márc. 22. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:

4 kg-val született a lányom egy évesen "csak" 10,5kg volt.

A doki,védőnő szerint pont jó.

2012. márc. 22. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:

1,5 évesen érte ela születési súly 3x-osát.

nem kell ezzel foglalkozni, nem egyformák a gyerekek.

2012. márc. 22. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:

A mi esetünk elég vicces. Ikreim vannak, az egyik 2,2 kg-mal született és egy évesen 7,6 kg volt, tehát bőven triplázott, mégis soványnak találta a doki és a védőnő. A másik 3,3-mal született és 8,5 kg volt egy évesen, tehát nem triplázott, és mégis agyon dícsérték, milyen kis husi. (Egyforma magasak.) Akkor most hol az igazság?!

Szerintem tapasztalt szakember nem a számokat figyeli.

2012. márc. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!