Akinek a babája nem volt hajlandó nyitni a száját, hogy kente be az ínyét?
Biztosan...
A Dentinox egyébként nagyon jó, nekem a bölcsességfogamra adták :), és tényleg azonnal hat. Viszont nagyon fáj, amíg odakened, ezért nem nyitja ki a száját. A rágóka szerintem nem jó megoldás, mert előbb lenyalja, nem fog az ínyére jutni, és csak helyileg hat. Esetleg próbálj egy kevés Nurofent adni neki, és ha nem nyitja ki a száját, ne kenegesd. Nurofent már eleve lefekvés előtt is adhatsz, akkor nem ébred majd fel.
a kamillagolyot patikaban, az osanitot netrol, mert mo-n nem lehet kapni, vateran a legolcsobb, 800 ft, es az eleg is volt. az is homeos bogyo, kamillan kivul meg van benne vmi kalciumos meg magneziumos ha jol emlexem. felvaltva adtam neki
varj, rakeresek
Osanit
Osanit
Fogzási problémák esetén javasolt kisbabáknál. Csökkenti a feszült érzést, a fájdalmat, lázat, hasmenést, alvási zavarokat.
Javasolt adagja: negyedóránként 8 golyócska a baba nyelve alá
100 g golyócska összetevöje:
Xylit hipromellozzal, Magnesium phosphoricum C6, 8g Calcium carbonicum 'Hahnemanni' C8, 8g Ferrum phosphoricum C8, 8g Chamomilla D6, 38g Calcium phosphoricum D12, 38g
hivatalos boltokban 2000 ( [link]
[link] ezt talaltam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!