Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyik babás ismerősöm a...

Egyik babás ismerősöm a másfél hónapos babájának már babánt, almát és ivólét ad. Szerintem ez korai? Lehet valami baja a babónak tőle?

Figyelt kérdés
Én ilyet még nem hallottam és mindenhol azt olvasom ,hogy ilyenkor még nem lehet.
2012. márc. 22. 12:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Pedig így volt. A pálinka kóstoltatás az annyi volt ,hogy a nyelvét nyújtotta bele. De a sörbe bele is kortyolt nem egyszer. Ők nevettek rajta, én meg nyelni se tudtam.

Nem jelenthettem fel, mert a nővéremről van szó :( A kapcsolatunk így is megromlott,mert ezt nem bírtam nézni. .Ők meg besértődtek,hogy próbáltam segíteni,hogy ettől később mennyi hátránya lehet a gyereknek.1 éve nem beszélünk.

2012. márc. 22. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm, aki ilyenkor már azt ette, amit a szülők (persze azt, amit meg is tudott enni belőle).

Ha a gyomra bírja, akkor nem lesz gond. Ha nem, az meg kiderül, elég hamar.

A cigaretta tényleg veszélyes, az alkohol meg az agysejtjeit gyilkolja. Ha szerencséje van, akkor volt elég tartalék - ha nem, akkor az IQ-ján majd meg fog látszani ez is.

2012. márc. 22. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de a hétvégén az 5,5 hós lányommal nagy valószínűség szerint a házipálinkát kóstoltatták meg a sógornőim...:SSS (1. vagyok.)
2012. márc. 22. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Uramatyám,mik vannak...
2012. márc. 22. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
A régi csecsemőápolási tankönyvek szerint 6 hetes kor után már almalevet célszerű itatni a babákkal a C-vitamin pótlása érdekében. A hozzátáplálást is sokkal hamarabb kezdték annak idején. Nekem sem lett tőle bajom (meg a velem egykorúak többségének sem), de persze az is tény, hogy 4-6 hónapos korig még nincs kész a baba emésztőrendszere a hozzátáplálásra, és nem ezekkel kellene tömni, amikor anyatej és/vagy jó HA-s tápszer is elérhető. Amúgy szerintem a pálinkától nagyobb baja lehet a picinek...
2012. márc. 22. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem doki mondta,hogy allergias lehet a kesobbiekben a korai hozzataplalastol vagy gyomor problemak
2012. márc. 22. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem jó, de nem is a te dolgod!

Az én babám már két és fél hónaposan kapott néha püréket. Tápszeres, nehezen kakilt. Így rendbe jött.

Nem fájt a pocija, nem pattogott ki stb. Igaz, nem állandóan kapta.

Ha elmondta valakinek, úgy néztek rám, mintha verném a gyereket! Utána nem is mondtam senkinek!

Ha a babát tarjta szem előtt, akkor mindenki csinálja úgy,ahogy érzi!

2012. márc. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!