Egyik babás ismerősöm a másfél hónapos babájának már babánt, almát és ivólét ad. Szerintem ez korai? Lehet valami baja a babónak tőle?
Pedig így volt. A pálinka kóstoltatás az annyi volt ,hogy a nyelvét nyújtotta bele. De a sörbe bele is kortyolt nem egyszer. Ők nevettek rajta, én meg nyelni se tudtam.
Nem jelenthettem fel, mert a nővéremről van szó :( A kapcsolatunk így is megromlott,mert ezt nem bírtam nézni. .Ők meg besértődtek,hogy próbáltam segíteni,hogy ettől később mennyi hátránya lehet a gyereknek.1 éve nem beszélünk.
Van ismerősöm, aki ilyenkor már azt ette, amit a szülők (persze azt, amit meg is tudott enni belőle).
Ha a gyomra bírja, akkor nem lesz gond. Ha nem, az meg kiderül, elég hamar.
A cigaretta tényleg veszélyes, az alkohol meg az agysejtjeit gyilkolja. Ha szerencséje van, akkor volt elég tartalék - ha nem, akkor az IQ-ján majd meg fog látszani ez is.
Nem jó, de nem is a te dolgod!
Az én babám már két és fél hónaposan kapott néha püréket. Tápszeres, nehezen kakilt. Így rendbe jött.
Nem fájt a pocija, nem pattogott ki stb. Igaz, nem állandóan kapta.
Ha elmondta valakinek, úgy néztek rám, mintha verném a gyereket! Utána nem is mondtam senkinek!
Ha a babát tarjta szem előtt, akkor mindenki csinálja úgy,ahogy érzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!