Apro piros pottyok a tarkoja alatt a nyakan es a fule mogott! Ez micsoda? Volt valakinek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 11:02
1/5 anonim válasza:
melege van sztem ,meleg kiütés.Vegyél le róla egy réteg ruhát hintőporozd be valószínü elmúlik.
2/5 anonim válasza:
sztem is melegkiütés így elsőre. kicsit öltöztesd vékonyabban, vagy figyeld, hogy ne izzadjon be, a kipöttyösödött részt pedig hintőporozd be.
3/5 A kérdező kommentje:
tegnap kint voltunk egesz delutan.tenyleg meleg volt ugyh.igazatok lehet.volt rajta egy h.ujju body,egy h.ujju polo es egy szabadidofelso,kapucnis. tok megijedtem.elsore azt hittem allergia de nem evett tegnap semmi ujat meg ma sem.koszi a valaszokat.
2012. márc. 22. 14:09
4/5 anonim válasza:
nekünk fogzástól volt.pár hétig kint voltak és elmúltak.
5/5 A kérdező kommentje:
fogunk sincs még, pedig 8 hós,szóval akkor az is lehet?!
2012. márc. 22. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!