A 7 hónapos kislányom arca levegőzés után piros és száraz. A doktornő azt mondta hidegallergia. Van valakinek ilyen? Szeretnék róla többet megtudni.
Próbáltad már mielött kimentek sétálni bekened zsíros krémmel az arcát.
Direkt vannak erre krémek.
A mi 9 hónapos kisfiunknak is piros és száraz a bőre ha bejövünk a hidegből, de nem hiszem, hogy hidegallergia lenne. Mi kenjük babakrémmel, vettünk nemrég olyan krémet ami pont hideg,-és szél ellen véd, ez sokkal zsírosabb. A szárazság elmúlik, de ennek ellenére az arca csak megpirosodik.
Ha megfigyeled szerintem a legtöbb felnőttnek és gyereknek is megpirosodik az arca egy jó hideg levegőzés után, főleg ha utána egy jó meleg szobába megy. Nem tudom nálatok mondogatják-e, de nálunk ha egy kisgyereknek a levegőn vagy azután jó piros az arca, arra azt mondják milyen egészséges: "... majd kicsattan az egészségtől"!
Ha meg úgy gondolod, hogy valóban allergia, szerintem nemárt egy bőrgyógyász véleményét is kikérd, hogy ő mit mond miután látta a babád arcát. Akkor igazán lesz okod szomorkodni, vagy remélhetőleg örülni :-)
Egyetértek a 2. válaszolóval.
Láttál már valakit ilyen hidegről bemenve nem piros arccal?
Hidegallergia...akkor nem viszed ki a babád októbertől májusig?
Nem kell mindent elhinni.
Kend az arcát, én is azt teszem.
hidegallergia az az mikor tüsszög ha kint van a hidegben, esetleg kiütések is lesznek rajta és olyan tüneteket mutat kb 1 napig mintha megfázott volna és beteg lenne
tudom mert az én babám hidegallergiás és igen, én nem vihetem ki mostanság!
a te babád normálisan ragál a hidegre csak krémezd be az arcát mielőttt kimetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!