Napirend borulás? Mással is volt már így, ez átmeneti vagy így marad? Mire véljem? Kisfiam 9 hónapos, jó evő jó alvó kiskölyök.
Szia! Igen kibújtak, 29.-én az egyik 30.-án a másik, két délelőtt, de ez a két délelőtt csak panadol baby-val volt elviselhető neki:-(
Na de a helyzet nem hogy javult volna, még rosszabbodott. Még annyit sem eszik, eddig legalább a tápszert elfogadta, most kb 60 grammokat eszik, aztán már üti ki a kezemből. Tegnap vacsorára 30gr!! tápszert evett. Fürdetés előtt megmértem, és bizony 50 grammot fogyott kicsit több mint 10 nap alatt. Kanalas kaját egyáltalán nem, ha beültetem a székébe már ordít szegény gyerek, ha meglátja, hogy meg is akarom etetni akkor aztán az ájulás határán van. Kivéve ha kenyeret adok neki, azt elcsámcsogja, de abból is csak kevéskét, a többit csak összenyálazza, forgatja a szájában és kiköpi.
Alvás az alakul, éjjel már csak egyszer ébred, de valamelyik nap próbára tettem, és nem etettem meg, mert azt gondoltam, hogy az éjjeli kajálás miatt nem eszik nappal, szóval hagytam kicsit bőgni, na azóta csak felsír éjjel, de vissza alszik, persze nem jött be a cselem, mert ettől függetlenül sem eszik nappal.
Mindenki azt mondja a környezetemben hogy ne aggódjak, de engem ez a fogyás is aggaszt, meg főként az, hogy nem eszik, nem tudom mikortól kezdjek aggódni. Erősen gondolokodom, hogy hívom a védőnőt, de ő mindig leráz azzal, hogy fogzik.
Na szóval nálunk ez a nagy harci helyzet. Fog van, de egyébként minden más sz*r:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!