Nádcukrot tartalmazó keksz jó vagy sem?
Figyelt kérdés
Tejpor és tojásmentes bio keksz, nádcukrot tartalmaz. Ez baj?2012. márc. 21. 15:23
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős a gyerek. Amúgy szerintem nem baj, de én sima háztartásit is adtam 5-6 hónapos kortól.
2/6 A kérdező kommentje:
most 5 hónapos, 1 hónap múlva szeretném neki adni.
2012. márc. 21. 15:46
3/6 anonim válasza:
Az én babám 11 hónapos még nem adtam neki cukrosat, de ettől függetlenül szerintem nem baj, csak mértékkel.
Nálunk a nasi vagy szőlő vagy banán, szóval valami gyümölcs. Nemsokára lesz nagyobb gyümölcs választék és akkor könnyebb lesz.
4/6 anonim válasza:
A nádcukor az a xilit? Ha igen, akkor jó, csak hasmenèst okozhat. :-)
5/6 anonim válasza:
Nem, a xilit nyírfacukor. Nádcukor az, amit mi is eszünk, azaz cukornádból készül. Ebből lehet barna és fehér változat, a barna annyival jobb, hogy tartalmaz nyomelemeket is.
Szerintem nem baj, ha nem kap belőle sokat. Nem is nagyon lehet kapni olyan babának való kekszet, amiben nincs cukor. Legalábbis én nem találtam olyat.
6/6 anonim válasza:
Bocsanat, igazad van. :-) csak nekem a cukor az cukor. :-):-)
4. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!