Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aug. Végi-szept. Eleji babának...

Aug. Végi-szept. Eleji babának milyen ruhákra lesz szüksége?

Figyelt kérdés
Lányom téli baba, és most teljesen tanácstalan vagyok, mik is kellenének Picurkának.
2012. márc. 21. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem aug. 29-én született a kisfiam. 40 fokos nyári hőség volt. A kórházból egy hosszu ujjú body+ujjatlan rugdalozó+kiskabát+kissapka együttesben vittük haza. Az út kb. 15 perc volt, de már félúton szerencsétlenről folyt a víz, a kabátot le is vettük. Szeptember végéig otthon szinte csak rövidujjú body+pelenka, vagy poló+rövidnadrág vagy rajta, zokni a lábán, éjszaka pedig vékony pamut kezes-lábas. Meleg ruha nem is nagyon volt rajta. Szóval szerintem inkább a 100% pamut, szellős, nyári ruhákra koncentrálj. Ha sétálni mentünk, akkor is max. egy véknyabb kardigánt adtam rá.
2012. márc. 21. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Aug 20-án született a kisfiam. Vékony pamut rugiban hoztuk haza. Viszont csak néhány napig volt ennyire jó idő, így szaladhattunk ruhácskák után, mert szinte csak vékonyakkal készültünk a legkisebbekből.

Ennyire előre senki sem időjós, legyen 1-2 kicsit melegebb darab is. Hosszú ujjú body-k, pamut rugik, finom puha kistakaró, pamut kiskabát. ...és aminek nagy hasznát vettem, volt egy olyan overall-szerű kisrugi ami két pamut rétegű volt, így azt rá tudtam adni sétához.

2012. márc. 21. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeptember 1-jén született a lányom.Rövid ujjú body+vastagabb rugi volt rajta amikor hazahoztuk.Egy vékony pléddel még betakartuk a hordozóba.Na meg persze egy átmeneti sapi.
2012. márc. 21. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Aug. 25. a lányom. Nagyon nehéz megmondani, mert lehet kánikula, de rossz idő is. Pár-pár darabbal készülj mindenből. Rövid ujjú-hosszú ujjú body. Rugdalózó vékony pamut. Legyen kis kocsikabátja. Inkább több réteget adj rá, amiből tudsz levenni. Tavaly nem kellettek jó darabig még a vastag holmik, szerencsére!
2012. márc. 26. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szeptember eleji babám van. Tavaly óriási hőség volt még akkor. Rövid ujjú cuccot nem adtam rá egyáltalán. Hosszú ujjú body + vékony rugdalózó, vékony sapka volt az alap. Inkább melegebb ruhák kellenek majd nektek is, mert hamar beáll a hideg. Ha nagyon meleg volt bent akkor csak body volt rajta egyébként. Átmeneti overált vegyél szerintem és vastagabb pulcsikat ill. kocsikabátot + természetesen bodykat és rugdalózókat.
2012. márc. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!