Miért az a neve, hogy Avent csöpögésmentes itató, ha ömlik belőle a víz/tea?
Nekünk kettő Aventos van.
Az egyik tökéletes, soha nem folyt, ezért vettünk egy másikat is belőle. Na, de az meg szó szerint ömlik!
Sokan ajánlották (utólag) nekem a Tommee Tippees csöpögésmentes itatókat, állítólag nem olyan rosszt mint az Avent.
J lányom régóta tök jól tud inni, tehát nem azzal van a baj.
Szerintem egyes darabokban az átlátszó gumis szelep nem az igazi.
Az enyém sem csöpög.
DE mikor még nem tudott rendesen inni belöle azt csinálta (lassan jöttem rá), hogy befelé fújta a levegöt, így a levegöztetö lyukon jött a tea kifele és ez folyott mindenhol. Ezellen azt tettem, hogy elöször mindig kevés italt tettem bele, és úgy fogtam neki, hogy amikor megdöntöttem és ivott a levegöztetö lyukhoz belül ne érjen a víz, így amikor befele is fújta a levegöt nem jött ki a víz rajta.
Szóval nem a pohárral van a baj hanem a gyereked befele fujja a levegöt aminek valahol ki kell jönnie, mert túlnyomás lenne benne.
Igen,most utána olvastam,és tényleg rengetegen panaszkodnak.
Nem az a baj,hogy rosszul iszik.Ha csak simán fejen állítom az itatót,akkor is folyik belőle,viszont még ha meg is szívja,akkor meg aztán ömlik belőle.
Fogok venni egy másik márkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!