Tommee Tippee, vagy Avent csőrös pohár?
Eddig MAM volt, de van benne egy fék és állandóan átveszi a tea ízét, és rossz íze lesz tőle, meg van, hogy kiesik belőle, és nyakon önti magát a fiam. Melyik pohár jobb, melyiket vegyem, illetve a Mam után inni fog másikból?
volt avent, ami ömlött szó szerint. Beleburult a táskámba :-( Bementem Brendonba és mondtam ajánljanak valami jót, és a tommee tippee-t ajánlottak, mint amit belinkeltél csak rózsaszín.
Na ez tényleg jó. CSak beleszórom táskámba, de sosem burul bele. Itt is írtam ki kérdést és itt is azt ajánlották.
Nem tudom miért vettem aventot, amikor 9 éves fiam is anno azt használta és akkor is folyatott
Nekünk is Avent van, abból is folyik a víz, még az a szerencse, hogy vizet iszik a lányom, így nem ragad.
Mindig nagyon kell vigyáznom, hogy a lányom tartalék ruhái ne legyenek tőle vizesek, ha pedig csak elszaladunk valahova az irataimat és pénztárcámat féltem:(
Barátnőméknek is ilyen van, ő azt mondja, hogy soha nem folyt még ki.
A Tommee-t nem ismerem.
8. vagyok
Nem fogalmaztam pontosan. A kupak nem jön le az itatóról, rá van rögzítve, rá lehet csukni a csőrre, illetve egy kis mélyedésbe lehet lehajtani, ha épp nem kell lezárni vele a csőrt. Így értettem, hogy játszik vele kisfiam, tanulja, hogy lehet lezárni, kinyitni, és, hogy ha zárva van, akkor nem jön belőle semmi. :D
6. vagyok
Tehát az előző hozzászólásomban a 8. helyett a 4. voltam. :DDDD
Húúú, nem is vagyok fáradt, jobb, ha elmegyek aludni. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!