Nektek is folyat az Avent csőrös pohár?
nekem is folyt állandóan, ezért lecseréltem, próbálgattam nagyon sok félét. Szilikonos ivócsőröset elég sokat (nuby, mam...) ami bevált most 2 hónapja, az a Nuk keménycsőrös itatója, mert nem tudja szétrágni a szilikont, így nem kell venni havonta fjet. Estelg próbálj meg váltani.
ilyen:
Én a babám születése előtt egy garnitúra Aventet vettünk,mert mindenki dícsérte...hát én nem..sajna korán tápszeres lett és képtelenség volt megetetni a cumisüveggel,mert orrán-száján dőlt belőle a tápszer,víz.
Egy hét után megelégeltem és kidobtam őket.Dr.Brownsot vettem és nagyon meg vagyok elégedve,a cumis üvegekkel és a csőröspoharával is.
Látom akkor nektek is folyat:(
Én igy oldottam meg:
Beetömtem a lyukat rajta,és lássatok csodát azóta semmi gondunk nincs! :)
Igy is rendesen tud belöle inni a kisfiam,nem befolyásolja semmibe az,h a lyuk be lett tömve.
Leirom nektek mivel és hogyan tömtem be,hátha nektek is tudok segiteni vele:)
Nos kitaláltam,h fogvájóval tömömbe,ez a hengeres alaku fa fogvájónk van itthon,és az tökéletesen beleszorul,nem tud kicsuszni,meg a fa amugy is megduzzad,szóval a hegyes végével belenyomtam,és utána levágtam a hegyes részt,szépen lefaragtam ugymond kivülröl is a kiálló részt és alul is,vagyis ami belülre esik,és igy teljesen jó lett,nem mozog semmit,igy biztonságosan használhatja a kicsi:)
Egy próbát megér nektek is,és remélem tudtam nektek én is segiteni ezzel,bár lehet már azóta vettél másmilyet neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!