Csőrös pohár. Na de milyet?
Nekünk Dm-es babylove van ami Nüby valójában és széles fejű szilikonos.Ebből csak 8 hós korától iszik, mert nyomta az orrát.
Vettem a Rossmannban Babydreamet ami szintén Nüby, de keskenyebb fejű és szintén szilikonos.7 hós korában vettem, első próbálkozástól szépen iszik belőle.A műanyag fejűt nem fogadta el egyáltalán, mert az hasonlít legkevésbé az anyai mellre, vagy akár a sima cumisüvegre.A lányom tápszeres volt így ismerte a cumisüveget kezdettől.
Én azt javaslom, hogy legelőször puha fejű szilikonossal kezdj, később jöhet a műanyag.
11,5 hós kiscsaj anyuja
Ezeket nem ismerem, amiket linkeltél, de elsőre mi is olyat vettünk, aminek puha volt a csőre, és azt ügyesebben tudta szívni.
Mi vettünk Avent varázsitatót, és egész jó volt, de a Tommee Tippees is jó.
Ha pedig poharat szeretnél, akkor a lehető legkisebb pohárral próbálkozz, aminek nem széles a szája. (felespohár, kávéspohár) Ezekből ügyesebben isznak a babák, mert "belefér" a szájukba.
Szia, nekünk nem tudom h olyan van-e mint a második linkeden, én épp a minimanóban vettem a sima mam cumisüvegünkhöz itatócsőrt, puha csőr, szerintem a cumisüveg meg a csőr valószínűleg így együtt olyan mint a linkeden:
imádja.
ezek után bepróbálkoztam vele avent csőrös pohárral, ennek kemény a csőre, ezt nem szereti.
Szerintem kétesélyes, h bármelyik bejön, vagy épp az ellenkezője. Tudom, nem segítettem ezzel, de tényleg gyerekfüggő, én próbáltam rábírni az eladót, h nyilatkozzon melyiket viszik a legtöbben, de azt mondta, talán az aventet, mert az aventnek jó a marketingje, reklamálni nem ment vissza senki.
mindenképpen 6hósnak valót vegyél (150-160ml)hogy elbírja és a szelepesekből csak akkor jön ha szívja, az első linkemen lévőben nincs szelep, ha elborul, ázik minden, de látod, ő ezt szereti.
Remélem sikerült a link. A fiamnak ilyen van, 4,5 hós és tud belőle inni (csak kipróbáltam a múltkor:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!