Csőrös pohár. Na de milyet?
Figyelt kérdés
6 hónapos babának milyen csőrös poharat vegyek? Nem akarom cumisüvegre szoktatni, pohárból pedig nem iszik.2011. dec. 19. 13:12
11/12 anonim válasza:
Babám kb 5hós lehetett mikor kapott egy csőrös poharat, aminek műanyag volt a csőre, simán ivott belőle, mégcsak hirből sem ismeri a cumisüveget. Ez ugyan márka nélküli de nagyon szeretjük. A héten vettem neki Dm-ben babylove-os Nüby itatópoharat, de ennek szilikonos a csőre,szegénykém alig tud belőle inni, mert szivni kell és ő nincs hozzászokva, mint aki cumisüvegből már ivott. Nemsoká megpróbálkozunk a kávéspohárral, hátha megy majd. Szerintem megpróbálhatod először a szilikonos csöpögésmenteset, aztán ha már jól megy neki ebből az ivás, jöhet a kemény csőrű amiből folyik a szájába a viz/ital, ha nem nyeli félre és tud belőle inni, ezt követheti a pohár.
8hós baba anyukája
12/12 anonim válasza:
Én biztos olyat vennék, amit nem szívni kell, hanem a pohárhoz hasonlóan csak dönteni, és jön belőle az itóka. Nem értem miért jó az olyan pohár, amit szívni kell, hiszen nem tanítja meg a gyereket arra, hogyan kell később pohárból inni, mert ugye a poharat sem szívjuk. Viszont amit nem kell szívni az simán kiborul anyuka táskájában és mindent eláztat. Én nagyon nem szerettem ezeket a poharakat. Rövid idő után (persze nem 6 hónaposan, hanem később) a kislányomat megtanítottam, hogyan kell inni fél literes műanyag üvegből inni. Kész megváltás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!