Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babának tanuló...

7 hónapos babának tanuló pohár? Milyen márka? Avent, nuk, tomee tipee?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 10:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Szeretnék venni, nem szeretném, ha a kiváltott étkezések után a vizet vagy gyümilét üvegből inná.
2012. márc. 13. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekunk van egy tomee tipee szerintem eleg jo lenne ha babam elfogadna barmilyen uveget. Sima poharbol szepen iszik pedig csak5 hos mult
2012. márc. 13. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tomme tippeet javaslok. Nekünk volt egy MAM, abból szépen megtanult inni, csak sajnos kifolyik minden belőle. Most TT van, és nagyon jó! [link] Szerintem ilyet lenne érdemes venned.
2012. márc. 13. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ő nem akar pohárból inni, sokat félrenyel így. Nem erőszakolom, de nem akarom, hogy a cumisüvegből igyon, elég neki, ha a tápszert abból kapja.

2012. márc. 13. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Tommee Tipee márkájú van és bevált, szépen iszik belőle a kisfiam. 1 nap alatt megtanult belőle inni. Szelepes, így nem tudja nyakon önteni vele magát és árban is elég jó (Brendonban vettük).
2012. márc. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!