Mennyi idős kortól ízesítitek a babának az ételét?
Figyelt kérdés
Pici só, hogy legyen valami íze pl a húsos ételeknek, meg a zöldségeknek se legyen olyan "föld", meg "fű" ízeí? Azért kérdezem, mert a bébiételek, amik kb 8 hótól adhatók, nagyon íztelenek. Nem is fogadja el a kislányom, de amit magunknak főzök azt simán megeszi. Kevés fűszert, sót, stb használok, hogy ő is tudjon enni belőlük.2012. márc. 21. 13:48
1/3 anonim válasza:
7 hónapos korától én hagymával,fokhagymával,és petrezselyemmel ízesítettem(nagyon szerette),1 éves korától eszi azt amit mi!
2/3 anonim válasza:
Szia a lányom 9 hós lesz 26. án ugyan azt eszi amit mi csak neki az elején kiveszek belőle és kicsit kevesebb füszerrel izesítem a husileveset ugyan úgy kapj ahogy mi eszük kevés sot teszek neki a krumplihoz husihoz és igazából mindenhez és a zöldfüszereket elöszeretettel használom neki miután már lehet
3/3 anonim válasza:
8 hós kora óta adok a miénkből neki, azt úgy készítem, hogy ő is ehesse. tehát sóból csipetnyi, fűszerekből kevés, viszont hagymát, fokhagymát, petrezselymet sok mindenbe teszek, hogy az ízesítse.
nagy zabagép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!